2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم ها من هنوز فکرم مشغوله که بی بی چکم کاذب بوده یا واقعی 😔 چون اچ سی جی زدم ۴ روز بعد تست زدم شب خیلی دیر و کمرنگ افتاد فردا صب زدم زودتر و پررنگ تر افتاد . حالا سوالم اینه اگه مال امپول هست خوب همون شب باید پررنگ میوفتاد یا دوتاش مثع هم میشد درسته ؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
یک ماه قبل تخمکشی امگا سه مصرف بشه هفته ای دوبار باز تاثیرشو میزاره رو تخمک ؟

مكمل هاي كيفيت تخمك بايد حداقل از ٣ ماه قبل مصرف بشه ، امگا ٣ هر روز بايد خورده بشه و امگا ٣ اي بايد باشه كه مقدار DHA اون هزار ميلي گرم باشه

من تنها علائمی که داشتم درد پریودی از سه روز بعد انتقال بود😊 ان شاالله شما هم مثبتی

وااااااای دعا کن منم فردا مثبت شم😍 ان شاالله ب سلامتی نی نیت رو بغل بگیری

خدایااا واقعا 7 سال انتظار بس نیست؟😭😭لطفا نی نی مو زودی بزار تو دلم.. دوست جونیا دعام کنید لطفااا😘
خیلی هم خوبه علامتت ان شاءالله مثبتی 

قربونت برم عزیزم ان شاالله دعام کنید

خدایااا واقعا 7 سال انتظار بس نیست؟😭😭لطفا نی نی مو زودی بزار تو دلم.. دوست جونیا دعام کنید لطفااا😘
سلام.ممنونم.ان شاا...قسمت همه منتظرا روز9به لکه بینی افتادم وبعضی وقتا دل درد پریودی میگرفتم البته ...

بی نهایت شکر عزیزم

سلام خانمای گل یلداتون مبارکککک الهی که هممون سال دیگه این موقع نی نی های سالمو خوشگلمون بغلمون باشن آرزو میکنم هیچ زنی تو حسرت نی نی داشتن نباشه الهی هممون مامانای خیلی خیلی خوبی بشیم به امید خدا.

😇💋💞

🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🌰🌰🌰🌰🍭🍭🍯🍯🍯

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
نه.تقریبا یک ماه پیش پرسیدم

اخه یک ماه پیش من سینال ۹۰۰ میگرفتم ۶۵۰ هزار تومان که با دفترچه تکمیلی میشد ۱۵۰ هزار ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
مكمل هاي كيفيت تخمك بايد حداقل از ٣ ماه قبل مصرف بشه ، امگا ٣ هر روز بايد خورده بشه و امگا ٣ اي بايد ...

شما مارکی از امگا ۳ میدونید‌که این‌خصوصیاتی که گفتید  رو‌داشته باشه ،دکترا بیشتر از دوتا مکمل نمی نویسن ،خودمون امگا ۳ بگیریم بخوریم اشکال نداره ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خخخخ بخدا دیگه خسته شدم دو روزه یکسره دارم تلاش می کنم      

۸۲۴۹۹۰۰۰

فردا زنگ بزن به این شماره بگو وصل کنند بخش ivf

دیگه نمیتونند بپیچونند

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚