2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
عزیزم ببخش من این همه ازت سوال میکنم...واسه من دکتر زرنانی نوشتن که دکتر زنانم یعنی دکتر علیرضایی سر ...

عزیزم برای منم زرنانی نوشت علیرضایی قبول نکرد

رفتم عسگرانی برام نوشت علیرضایی قبول کرد

سرم زدم اما چند روز پیش انتقالم منفی شد

برو عسگرانی بنویسه

حتما یه نامه توضیحات نحوه و مقدار تزریق سرم رو بگو بنویسه برات

بیمارستانا قبول نمیکنن بزنن

سلام خانوما جواب این آزمایشو برام میدین به نظرم منفی هست

عزیزدلم مثبته مبارکه مامان شدی رفت 🥳🥳🥳🥳🥳🥳خیلی عالیه عزیزم ❤️❤️❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها اسم انتخاب کردین بیاین اینجا بگین  لطفا شاید بقیه ایده بگیرن 😍❤️🥰

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
فدات بشم عزیزدلم الهی خدا حافظ ونگه داره نی نیای همگیمون باشه

عزیزم جنسیت همون پسر بود ؟؟؟؟ 

چجوری باید از دکتر سهیلا عارفی نوبت بگیرم بالای ۲۰ تا شماره از گوگل و نی نی سایت پیدا کردم ولی هیچ ک ...

۸۲۴۹۹۵۲۰

۸۲۴۹۹۵۲۱

نباید خسته بشی انقدر زنگ بزن تا جواب بدن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بچه‌ها برام دعا کنید دعا کنید ازمایشم مثبت بشه.خسته ام.انقدر که هربار ناامید شدم

عزیز دلم انشالا که مثبتی 🤲🤲🤲🤲🤲

کی جواب و میگیری؟؟؟؟

برات صلوات میفرستم

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام خانوما جواب این آزمایشو برام میدین به نظرم منفی هست

مثبته که. مباااارکه  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱