2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045699 بازدید | 684478 پست
آره عزیزم منم دارم میبینم من دلم میگه مثبتی انشاءالله که خواسته خداهم همینه عزیزم

اینو صب زدم چیزی معلومه ؟ عزیزم هاله شما در اید حد بود بعد پررنگ شد

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینو صب زدم چیزی معلومه ؟ عزیزم هاله شما در اید حد بود بعد پررنگ شد

عزیزم هاله اشو میبینم من 

من روز ۸ اولین بی بی چکو زدم که یه هاله خیلی محوی انداخت که با نور گوشی معلوم بود عکس اینجا فرستادم بچه ها ندیدن ولی روز ۱۰ زدم قشنگ پررنگ شده بود

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
يعني بيمه تاميين اجتماعي هزينه انتقال رو ميده؟

بله پرونده که همسرم برده بودو برداشت وگفته حدود ۹۰درصد بیمه پرداخت میکنه از ۲۲ آبان رو اینور اعلام کردن.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
منم دکترم دانایی بود خیلی ناراضی ام ،همه تعریف کردن که فلانه و بهمانه رفتم پانکچرم شدم جنین هم‌تشکیل ...

برای شما چرا جنین نشد؟چندتا تخمک داشتی؟ تو بین المللی پانکچر شدی یا جهاد دانشگاهی؟جهاد دانشگاهی ما جنین تشکیل نشد جنین شناسش یه دفعه نیومد باهامون صحبت کنه که چرا این اتفاق میفته!

موسی پور حتی یه ماه پیش دوباره رفتم پیشش گفتم اینجوریه وضع شوهرم این مدت رفتم اینکارارو کردم و اینجوری شده و الان اینه شرایطم باز گفت مشکل از شوهرت نیست.نمیدونم والا شایدم مشکل اصلی از منه ولی خب اورولوژیست میگه dfi بالا بوده اصلا بهتر بود وارد سیکل نمیشدین از اول.

الان فقط به تهران فکر میکنم.تبریز نمیخوام برم دیگه

عزیزم هاله اشو میبینم من  من روز ۸ اولین بی بی چکو زدم که یه هاله خیلی محوی انداخت که با نور گ ...

منم دیشبی با نور معلوم بود این دیده میشه تو عکس واضح نیست😅

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
بله پرونده که همسرم برده بودو برداشت وگفته حدود ۹۰درصد بیمه پرداخت میکنه از ۲۲ آبان رو اینور اعلام ک ...

چه خوب. چي بايد ببريم بيمه؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚