2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز ۷ اگه روز انتقالم رو هم حساب کنم روز ۸ هستم

ان شاالله که مثبتی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم خوبی میگم من از دوماه قبل انتقالم بهم اسید فولیک ۵ داده الانم که هفته ۲۲ هستم گفته ادامه ...

نه عزیزم ،اسید فولیک ازون داروهاست که میزان اضافه اش از بدن دفع میشه، چرا اسید فولیک 5 میخوری؟ معمولا بعد انومالی دیگه کم میکنن اسید فولیک و میگن همون میزانی که تو مکملاس کافیه مگر اینکه کم خونی یا مشکل مینور داشته باشی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
آهان من ماهی هرهفته میخورم و شیرو پنیر وماست هر روز و امسال تابستون هم کل بدنم انقدر که در معرض آفتا ...

خدا الهی بهت سلامتی بده

ماشالا با این شکم چقد فعالیت داری

خوب من ک از اول بارداری کلا از خونه بیرون نیومدم جز برا دکتر

آفتاب منو ندیده چ برسه من آفتاب رو

شرایطمون متفاوته🙌

نه عزیزم ،اسید فولیک ازون داروهاست که میزان اضافه اش از بدن دفع میشه، چرا اسید فولیک 5 میخوری؟ معمول ...

مرسی عزیزم نمی دونم چرا کم نکرد آهن هم دارم میخورم

من یه فاکتور انعقادیم مشکل داشت با شوهرمم فامیلیم یعنی میتونه بخاطر این باشه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نیلدا جون چه مارکی گرفتی؟ از دقتش راضی هستی؟ نوارش راحت گیر میاد؟ ببخش انقده سوال پرسیدم عزیزم😅

من از دیجی کالا گرفتم عزیزم، آره نوارشم من تاحالا دوتا 50 تا گرفتم هم دیجی کالا داره هم تجهیزات پزشکیا، آره خدایی دقتشم عالیه من که خیلی راضیم،اسمش اینفوپیا مدلای مختلف و قیمتای مختلف داره فقط حواستون باشه میگیرید قلم هم داشته باشه بعضی مدلا ارزونن ولی هیچی همراهشون نیست فقط خود دستگاه رو میفروشن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️