2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045696 بازدید | 684478 پست
واقعا ؟ بیمه اتون چیه ؟

تامین اجتماعی امروز همسرم که رفته بود تاییدیه بگیره برا بیمه تکمیلیمون بهش گفته بودن فکر کنم از آبان ماه به اینور شامل بشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تامین اجتماعی امروز همسرم که رفته بود تاییدیه بگیره برا بیمه تکمیلیمون بهش گفته بودن فکر کنم از آبان ...

ممنون   عزیزم شوهرم گفتم‌تماس بگیر گفتن نه شامل نمیشه ما وکارمندی بیمه امون 

چراانتقالت انقد گرون شده؟ مابیمه مون نیروهای مسلح همه هزینه ها رو کلا میداد تا۷۰درصدش رو منتها من چو ...

نمیدونم والله یهو دوبرابر کردن.خودمم پرونده هیستروم بردم بیمه قراره پرداخت بشه

بله درسته متاسفانه! ابن سینا هم من تماس گرفتم نسبت به دو ماه پیش نزدیک دوبرابر شده! هیچ ضابطه ای ند ...

عزیزم شهرستانم.تامین اجتماعی گلم

تامین اجتماعی امروز همسرم که رفته بود تاییدیه بگیره برا بیمه تکمیلیمون بهش گفته بودن فکر کنم از آبان ...

يعني بيمه تاميين اجتماعي هزينه انتقال رو ميده؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚

خانومایی که انتقال داشتن کسی بوده علایمی نداشته باشه و بعد ازمایشش مثبت بشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
الهی شکر ان شالله ۱۲۰ سال برات بمونه 😍

فدات بشم انشاءالله نی نی شمام سالم بیاد تو بغلت

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍