2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045715 بازدید | 684482 پست
نه فدات شم من دفعه اول کل ۱۶ روزو استراحت مطلق داشتم انگار زاییده بودم ولی اینسری نه روز اولی که انت ...

اره والله راست میگی تا خدا نخواد نمیشه ربطی به اینکارای که ما میکنیم نداره

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره والله راست میگی تا خدا نخواد نمیشه ربطی به اینکارای که ما میکنیم نداره

آره عزیزم فقط بسپار به خودش 

الهی به رقیه سلام الله علیها خیلی بگو حدیث کسا هدیه به خانم فاطمه الزهرا بخون حتما 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آزمایش سلفری  من غربالگری اولو رفتم تو آزمایشش ریسک سندروم داونم مثبت شد بخاطر همون سلفری رفتم ...

خداراشكر. سلفري رو چند هفته بايد انجام داد و هزينه سلفري چقدره؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
خداراشكر. سلفري رو چند هفته بايد انجام داد و هزينه سلفري چقدره؟

از ۱۰ هفته به بعد میتونی انجام بدی هزینه اشم ۳۷۰۰ 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آره عزیزم فقط بسپار به خودش  الهی به رقیه سلام الله علیها خیلی بگو حدیث کسا هدیه به خانم فاطمه ...

باشه عزیزم ممنون برای آرامش دلم قرآن وزیارت عاشورا وصلوات میدم اینارو هم حتما میگم

سلام دوستم خوبی😘😘😘😘امروز انتقال داری؟ از خدا میخوام ب حق دست بریده عموعباس و این بارون رحمتش انت ...

رکسانا جونم چیکار کردی شما؟؟کی بسلامتی انتقال میدی؟؟

خوب عزیزم من امروز ۱۷ رو تموم کردم ینی من ۶ روز جلوترم؟؟🤔🤔🤔

آره فدات یادت باشه شما چهارشنبه رفتی ان تی گفتی ۱۲ هفته و۱ روزی من دوشنبه بعدش ان تی داشتم که منم ۱۲ هفته بودم من شما تقریبا ۱ هفته فرق داریم تاریخ انتقالمون همینه دیگه

خیلی خوشحال شدم عزیزم به سلامتی همه نی نی هامونو بغل کنیم ان شاءالله 

سلام عزیزم فدات شم الهی آمین 

آره عزیزم من امروز رفتم تو ۱۷ هفته برامنو طبیعیمو زده ۱۵ خرداد ولی چون سزارینم احتمال زیاد همون اول ...

به سلامتی عزیزم منم طبیعی و زده ۲۹ خرداد امروز رفتم توو چهارده هفته 

به سلامتی عزیزم منم طبیعی و زده ۲۹ خرداد امروز رفتم توو چهارده هفته 

هیوا جون تهوعت بهتر نشده ؟من که حالم بده به دمیترون هم بهتر نمیشه استفراغ ندارم فقط تهوع یه چن بارم صفرا بالا اوردم ....

سلام سارا جون تو و نینی خوبین؟ من از ماه سوم اسید فولیک حذف شده و یک قرص آهن ک اسمش فیفول هست میخو ...

قربونت ما هم خوبیم

راستش بهم آهن هم داده 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍