2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045842 بازدید | 684485 پست
خدایا هزار بار شکر  بازم مبارکت باشه ماشالا جون  خیلی برلت خوشحالم  انشالا بسلامت ...

سلام عزیزدلم فدات بشم انشاءالله که تا آخر خوب وعالی پیش بریم ونی نیامون بیاد تو بغلمون خرداد ماه

نی نی منم پسره تینا

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشالاجونم شماهم که انتقال دادی استراحت درست حسابی نکردی؟؟من اینسری نسبت به سری اول استراحتی ندارم پ ...

عزیزم الان استراحت مطلق و زیاد واقعا رد شده چون ضرر داره میگن دو سه روز اول استراحت بیشتر نه اینکه اصلا راه نری کاری نکنی بقیش زندگی عادی حتی پله بالا پایین رفتن هرچی هرچی که فککنی دیگه یه نهار گذاشتن و ظرف شستن و حموم و این چیزا واقعا کارایی نیست که ادم بخواد بگه چرا انجام دادم اتفاقا خیلی هم بهتر چون خون تووو بدن جریان پیدا میکنه فقط جارو و کارای سنگین نکن همین

ایشالا مامان میشی همین سری❤️❤️❤️❤️❤️

اي جانم😍 تعيين جنسيت بودين؟ انتقال اولتون بوده؟

نه فدات شم تعیین جنسیت نبودم انتقال دومم بود که مثبت شدم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزدلم فدات بشم انشاءالله که تا آخر خوب وعالی پیش بریم ونی نیامون بیاد تو بغلمون خرداد ماه نی ...

دیدم گل پسریه عزیزم خیلی مبارکت باشه من همون اول میگفتم نی نیت پسره یادته؟؟؟

انشالا انشالا انشالا که بسلامت زایمان کنیم 

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت تا همین الان همه چی خوب پیش رفته واسمون🙏🙏🙏

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
عزیزم الان استراحت مطلق و زیاد واقعا رد شده چون ضرر داره میگن دو سه روز اول استراحت بیشتر نه اینکه ا ...

اره عزیزم واقعا دکتر منم گفت استراحت مطلق نه 

استراحت نسبی 

البته در کنارشم بهم آنوکسان و آ اس آ داده 

میگه استراحت مطلق خطر لخته رو بالا میبره

سلام عزیزدلم فدات بشم انشاءالله که تا آخر خوب وعالی پیش بریم ونی نیامون بیاد تو بغلمون خرداد ماه نی ...

ماشالا جوون خرداد زده برا شمارو؟ من و اخر خرداد زده که بخوام سزارین کنم میشه اواسطش اما شما سه هفته فککنم از من جلوترید نه؟ من  چهارده هفتم

اره عزیزم واقعا دکتر منم گفت استراحت مطلق نه  استراحت نسبی  البته در کنارشم بهم آنوکسان ...

دقیقا خطرناکه اصلا

حتی حموم رفتن و از دکترم پرسیدم گفت کی میگه نرید برید اب جوش باز نکن همین ! بعضیا دو هفته حموم نمیرن اینجوری روحیه خودشون داغون میشه به جا اینکه با روحیه ادامه بدن

دیدم گل پسریه عزیزم خیلی مبارکت باشه من همون اول میگفتم نی نیت پسره یادته؟؟؟ انشالا انشالا انشالا ک ...

آره عزیزم 

بازم خداروشکر انشاءالله تا آخرش همینجوریه مطمئنم 

[QUOTE=219575447]ماشالاجونم شماهم که انتقال دادی استراحت درست حسابی نکردی؟؟من اینسری نسبت به سری اول ...

ممنون عزیزم لطفا دعا کنید برام واقعا دیگه درمونده شدم شاید خدا صدای شمارو شنید.عزیزم شما نشاسته هم خوردین؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
دقیقا خطرناکه اصلا حتی حموم رفتن و از دکترم پرسیدم گفت کی میگه نرید برید اب جوش باز نکن همین ! بعضی ...

دقیقا👍

من با این شرایطی که داشتم دکترم میگفت یه روز در میون حموم برو 🧖‍♀️🧖‍♀️🧖‍♀️

ماشالا جوون خرداد زده برا شمارو؟ من و اخر خرداد زده که بخوام سزارین کنم میشه اواسطش اما شما سه هفته ...

آره عزیزم من امروز رفتم تو ۱۷ هفته برامنو طبیعیمو زده ۱۵ خرداد ولی چون سزارینم احتمال زیاد همون اول خرداد میشه

آره عزیزم من امروز رفتم تو ۱۷ هفته برامنو طبیعیمو زده ۱۵ خرداد ولی چون سزارینم احتمال زیاد همون اول ...

ینی الان دقیقا چند هفته ای؟؟؟

عزيزم شما چه ازمايشي دادين الان؟

آزمایش سلفری 

من غربالگری اولو رفتم تو آزمایشش ریسک سندروم داونم مثبت شد بخاطر همون سلفری رفتم که خداروشکر اوکی بود