2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045845 بازدید | 684485 پست
سلام عزیزم نی نی کوچولوت خوبه؟ آره برای من هم همینطوره  البته کلسیم روزانه و قزص امگا3 هفته ...

آهان من ماهی هرهفته میخورم و شیرو پنیر وماست هر روز و امسال تابستون هم کل بدنم انقدر که در معرض آفتاب بودم چند درجه تغییر رنگ داده. من همون مولتی ویتامین و آهن فقط استفاده میکنم و البته تنیس هفته ای یه بار بازی میکنم و هر روز میرم سر کار و پیاده روی میکنم

و خدایی که در این نزدیکیست

[QUOTE=219575447]ماشالاجونم شماهم که انتقال دادی استراحت درست حسابی نکردی؟؟من اینسری نسبت به سری اول استراحتی ندارم پ ...[/Q

کار خوبی کردی. هر چی بیشتر خودت را مشغول کنی کمتر استرس میکشی. فقط حواست باشه دیگه از اونوری نیفتی

به حق عزای دل امام زمان برای مادرشون تو این روزا،این دفعه مامان بشی

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب فکر کنم آمپول نداری، اینارو جای آمپول داده و اینکه تعادل استرادیول و پروژسترون هم خیلی مهمه بب ...

به من امپول هم داده. روزي ٢ تا امپول پروژسترون و دوتا شياف تا ١٠ روز. بعد از ١٠ روز هم بجاي امپول روزي ٣ تا دوفاستون. 

روزي ٧ تا استراديول، ٥ تا خوردني و ٢ تا واژينال. 

دكتر من امار مثبتي هاش نسبتا بالاست اما اكثرا سقط ميشن تا جايي كه من تحقيق كردم. 

گفتم اگر مثبت شد انتقالم دكترم رو عوض كنم. 

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
سلام عزیزم قربونت برم انشالله که شمام نی نی تو صحیح و سالم بغل کنی چشم به هم بزنی میگذره‌.حتما عزیزم ...

مرسی از دعای خیرت الهی آمین.

ممنونم ازت عزیزمی😇🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
دورشون بگردم شرمنده محبتاشون شدم من

چقدر شما خوبين كه همه دوستون دارن. 

انشاالله هميشه بهترين ها رو خدا براتون بخواد🙏🏽😍😍

ماشالاجونم شماهم که انتقال دادی استراحت درست حسابی نکردی؟؟من اینسری نسبت به سری اول استراحتی ندارم پ ...

نه فدات شم من دفعه اول کل ۱۶ روزو استراحت مطلق داشتم انگار زاییده بودم ولی اینسری نه روز اولی که انتقال دادم اومدیم خونه رفتم سرویس بعدش نمازمو خوندم بعدش رفتم تو آشپزخونه کمک شوهرم ناهارو بیاریم بخوریم اصلا یادم رفته بود انتقال دادم چندساعت پیشش، روز ۴ انتقال تا ۶ انتقال ۳ روز من مهمون داشتم صبح تا شب سرپا بودم مهمونداری میکردم

فقط وفقط باید خدا بخواد دورت بگردم به استراحت وتغذیه واین چیزا نیست 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چقدر شما خوبين كه همه دوستون دارن.  انشاالله هميشه بهترين ها رو خدا براتون بخواد🙏🏽😍😍

عزیزدلمی انشاءالله بهترینها برا هممون اتفاق بیفته 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آره خودمم خیالم راحت شد خداروشکر انشاءالله روزی همگیمون نی نی سالم وصالح بشه آره تیکرمو باید درست ک ...

خدایا هزار بار شکر 

بازم مبارکت باشه ماشالا جون 

خیلی برلت خوشحالم 

انشالا بسلامت طی کنی این روزا رو😍😍😍😘😘😘

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
ایشالا این بار مثبت میشی عزیزم برات صلوات میفرستم

ممنون عزيزم. انشاالله از دعاي خير شما خدا يك نيم نگاهي به من بكنه🙏🏽

و اميدوارم شما هم به خواسته قلبيتون برسين🙏🏽

سلام گلم تبریک میگم بهت انشالله صحیح و سالم بیاو بغلت ماشالا جون از کارت جنین سردرمیاری؟

فدات بشم انشاءالله روزی بیاد که شما میای از لذتای بارداریت میگی

کارت جنین رویان عزیزم؟

برا رویان فقط آدرس اون بانکه ای که جنینامونو گذاشتن توش زده تعداد وگریدشونو تو کارت نزده