2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045711 بازدید | 684480 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه‌ها کسی جواب سوال منو نمیدونه

من تا روز 17 صبر کردم

اگه از 14 زودتر بری مثبت باشه چون احتمالا بتا پایینه باید تکرار کنی

منفی باشه شک تو دلت میمونه

من پیشنهادم اینه ک دو روز دیگه صبر کنی

من شهریور انتقال دادم شد ۳۶۰۰ عزیزم  تو ۲ ماه یعنی دوبرابر کردن رو چه حساب وکتابی آخه

نمیدونم والله خودمم تعجب کردم بهشونم گفتم جواب درستی ندادن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
دورت بگردم من الهی نی نیت سالم بیاد تو بغلت انشاءالله واقعا یعنی میشه پایان استرسا باشه هرسری میرم ...

مرسی عزیزدلم از دعای خیرت ممنونم الهی امین.

بله که میشه چرا نشه باور کن دیگه که همه چی رو رواله از این به بعد و با آرامش بقیه ماهات طی میشه به امید خدای مهربون پسر عزیزتو سالم بغلت میگیری🥰😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
من شهریور انتقال دادم شد ۳۶۰۰ عزیزم  تو ۲ ماه یعنی دوبرابر کردن رو چه حساب وکتابی آخه

ماشالاجونم شماهم که انتقال دادی استراحت درست حسابی نکردی؟؟من اینسری نسبت به سری اول استراحتی ندارم پاشدم ناهار بار گذاشتم نمیدونم دیگه اشکال داره یانه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
خانما کمکم کنید   کسی بوده روز ۶.۷ بی بی کاملا منفی بوده ولی بعدش مثبت. من ۶ روزه انتقال دادم ...

روز 6 که هورمون بارداری اصلا ترشح نمیشه

این چ کاریه با خودتون میکنید 😐

فقط استرس ب خودت وارد کردی بیبی زدی

سلام عزیزم خوبی میگم من از دوماه قبل انتقالم بهم اسید فولیک ۵ داده الانم که هفته ۲۲ هستم گفته ادامه ...

عزیزم منم از سه ماه قبل انتقال شروع کرده بودم آخر ۱۲ هفته ام برای قطع کرد از دکترت بپرس همیشه داروهارو یاداوری کن شاید حواسش نباشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
خانما کمکم کنید   کسی بوده روز ۶.۷ بی بی کاملا منفی بوده ولی بعدش مثبت. من ۶ روزه انتقال دادم ...

عزیزم من روز ۸ بی بیم منفی شد فرداش روز ۹ بی بیم مثبت شد روز ۶ خیلیییی زوده😐😐😐😐

عزیزم منم از سه ماه قبل انتقال شروع کرده بودم آخر ۱۲ هفته ام برای قطع کرد از دکترت بپرس همیشه داروها ...

ندا جون سلام دیگه چیزی نمونده که ایشالله گل پسرتو بغل کنی و نفس راحت بکشی توروخدا بعد زایمانت یادت نره بیای از دکترت و بیمارستان عرفان بگیا من خیلی منتظرم 😇🤭🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام بشری جونم والا دیشب شوهرم غافلگیرم کرد جشن تعیین جنسیت گرفت برام دیگه این شد دیر اومدم 

الهی همیشه شاد و خندان باشید . جنسیت چی شد؟

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
ندا جون سلام دیگه چیزی نمونده که ایشالله گل پسرتو بغل کنی و نفس راحت بکشی توروخدا بعد زایمانت یادت ن ...

سلام عزیزم قربونت برم انشالله که شمام نی نی تو صحیح و سالم بغل کنی چشم به هم بزنی میگذره‌.حتما عزیزم هر خوبی و بدی داشته باشن میام برات توضیح میدم 

عزیزم من روز ۸ بی بیم منفی شد فرداش روز ۹ بی بیم مثبت شد روز ۶ خیلیییی زوده😐😐😐😐

روز 6 ، آمپول هم داشته هی میبره زیر نور میگه هاله میبینم.   دختر وا بده  

تو این مسیر باید صبور باشی 

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ