2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045865 بازدید | 684486 پست
سلام خداازدهنت بشنوه.زنگ زدم صبح مرکزگفتم.گفت بروآزمایشتوبده.

برو آزمایش بیا مطمئنم خوش خبری😍😍😍

مثبتی خداروشکر

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من ۳ روز پیش اچ سی جی زدم میتونه هاله مال اون باشه

آمپول داشتی نمیدونم عزیزم چون من تاحالا استفاده نکردم ولی دیدم تو تاپیک میگن با وجود  اچ سی جی اول دوخط پررنگ میفته بعد رفته رفته کم رنگ میشه ولی برا شما اول نیفتاده بعد یه هاله محو بنظرم درسته به دلمه حتما مثبتی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینه چیزی معلومه😅  با فلش گرفتم . خودم به زور تو نور دیدمش

آره عزیزم منم دارم میبینم من دلم میگه مثبتی انشاءالله که خواسته خداهم همینه عزیزم

نه دکتر عسگرانی

عزیزم ببخش من این همه ازت سوال میکنم...واسه من دکتر زرنانی نوشتن که دکتر زنانم یعنی دکتر علیرضایی سرم بنویسن....ولی علیرضایی قبول نکردن....شما بردین دکتر عسگرانی چی گفتین نوشتن....بعد داروخانه داد؟ یه بار برای من دکتر توکلی نوشته بودن داروخانه نداد گفت شما مشکلی ندارین..ذز کدوم داروخانه گرفتین....؟میشه بیشتر برام توضیح بدین اگه امکانش باشه....شما الان باردارید؟

ان شاا....یعنی قلبم داره درمیاد

ای جوووووونم تا باشه از این قلب درومدنا وذوق وخوشحالیا باشه 

والا منم برات ذوق دارم جوابو حتما بیا بهمون بگو منتظرم

الهی صدهزار مرتبه شکر خدایا شکرت. واقعا خوشحال شدم عزیزدلم ایشالله دیگه تا آخر بارداری هیچ استرسی نک ...

دورت بگردم من الهی نی نیت سالم بیاد تو بغلت

انشاءالله واقعا یعنی میشه پایان استرسا باشه هرسری میرم دیگه بگه خداروشکر مشکلی نیست...

ممنون مهربون، انشاءالله عزیزم😍😘

برنجک جونم صفحه قبل عکس آزمایشمو فرستادم یه نگاه کن بهم بگو قربونت بشم من

نه فدات شم پسره😍😍 نگاه کن آزمایشمو

ای جووووووووونم عزیزم خوشکل پسررر😍😍😍😍😍تمه چی عالی عالی دیدی الکی نگران بودی

چقد خوب شد دادی آزمایشو خیالت راحت شد از استرس رها شدی حالا برو حالشو ببر

پس تیکرت و آبی کن جیگر😜😍

ای جووووووووونم عزیزم خوشکل پسررر😍😍😍😍😍تمه چی عالی عالی دیدی الکی نگران بودی چقد خوب شد دادی آز ...

آره خودمم خیالم راحت شد خداروشکر انشاءالله روزی همگیمون نی نی سالم وصالح بشه

آره تیکرمو باید درست کنم 

برنجک جونم صفحه قبل عکس آزمایشمو فرستادم یه نگاه کن بهم بگو قربونت بشم من

عزیزم خداروشکر که جواب آزمایشتون اومد مشکلی نبود خیلی خوشحال شدم انشاءالله تا آخرش به خوبی پیش بره عزیزم😍

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه هایی که تازه انتقال دادن مرکزتون چقدر برای انتقال گرفت؟؟مرکزی که من میرم مهرماه چهار میلیون گرفت الان گرفته هشت میلیون😑خیلی گرون کرده دوبرابر شده آخ خدا خوشش نمیاد چه خبره والله

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ای جووووووووونم عزیزم خوشکل پسررر😍😍😍😍😍تمه چی عالی عالی دیدی الکی نگران بودی چقد خوب شد دادی آز ...

برا شمام پسره جلو کروموزومه Y همینو زده؟

عزیزم خداروشکر که جواب آزمایشتون اومد مشکلی نبود خیلی خوشحال شدم انشاءالله تا آخرش به خوبی پیش بره ع ...

فدات بشم عزیزم انشاءالله که همین جنینات نی نی های ناز وسالم وصالح هستن میان بغلت 

بچه هایی که تازه انتقال دادن مرکزتون چقدر برای انتقال گرفت؟؟مرکزی که من میرم مهرماه چهار میلیون گرفت ...

من شهریور انتقال دادم شد ۳۶۰۰ عزیزم 

تو ۲ ماه یعنی دوبرابر کردن رو چه حساب وکتابی آخه