2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
@ماشالا     عزیزم بیا دیگه خواهری چی شد

فقط برای خبر ایشون اومدم

کاش بیاد

خوش خبر بیاد

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
من هنوز سونو قلب هم نرفتم تا اینجا خیلی خوب رو خودم کار کردم و استرس نداشتم اما هر چی به شوهرم میگم ...

ای جان عزیزم به نظر منم عجله نکن قراره نه ماه نینی خوشکلتو داشته باشی به هر حال الان بری باز برا غربالگری فلان هی میخوای استرس داشته باشی نمیشه

منم واقعا برا قلب خیلی استرس کشیدم چون زود رفتم ندید دیگه خیلی بد بود حالم اما تا همون روزی که گفته بود صبر کردم و شنیدم 😍😍😍😍ایشالا شنبه صدای قلب نازشو میشنوی دلت آروم میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانماخیلی دوست داشتم بیام خبرخوشحالی بهتون بدم ولی خدانخواست دلم شادبشه متاسفانه منفی شدم ازعصر ...

عزیزم غصه نخور میدونم سخته هممون این روزارو گذروندیم ایشالا معجزه خدا رو میبینی به زودی❤️

دکتر منم گفت فریز والا...ولی من  نظرم فرش بود گفتم شانسمو امتحان کنم و عجله داشتم

به نظرم ب حرف دکترت اعتماد کن

اونا تجربه شون بیشتره عزیزم

راستی دونرت از آخر پلی کیستیکه یا عوض کردی؟

عزیزم با بیمه تامین اجتماعی 21 هزار تومنه بدون بیمه 70 هزار تومن من دیروز گرفتم با بیمه  فقط م ...

سلام عزیزم خوبی میگم من از دوماه قبل انتقالم بهم اسید فولیک ۵ داده الانم که هفته ۲۲ هستم گفته ادامه بده هنوز الان خوندم که ممکنه باعث بیش فعالی و اوتیسم بشه واقعیته؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم خوبی میگم من از دوماه قبل انتقالم بهم اسید فولیک ۵ داده الانم که هفته ۲۲ هستم گفته ادامه ...

@berenjak     @nedajooon12345    

@زینبی_بابا      

@آنا1400      

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم الهی شکر  چقدر حرفات آرومم کرد  تورو خدا از راهکاراش بهم بگو .... چطور استراحت کر ...

فدات شم.نگران نباش ایشالا تا الان خودشو ترمیم کرده

صبحا میومد خونه مامانم عصری با شوهرش برمیگشت

همه شم یا درازکش بود یا لمیده بود 

اصلا کار نمی کرد 9 ماه رو

با اینکه ترمیم شده بود

یک روز بستری بود بعد تو خونه استراحت بود

آخرشم بچه ش با وزن چهار کیلو و دویست ب دنیا اومد

به نظرم ب حرف دکترت اعتماد کن اونا تجربه شون بیشتره عزیزم راستی دونرت از آخر پلی کیستیکه یا عوض کر ...

سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه؟

میگم شما اسید فولیک چند میخوری؟

من ۵ میخورم الان تو اینترنت خوندم ممکنه باعث بیش فعالی یا اوتیسم بشه ترسیدم خیلی

منم 🤕 چشم اره سعی میکنم کمتر برم اونم با این امیکزون جدید و هنو واکسنم نزدم دوز دومو 😔 شما زدی واک ...

من نه دوز دومم و نزدم راستش جرآت نکردم یکی میگه خوبه یکی میگه بده نزنید تو حاملگی فعلا سر در گمم

دانشگاهمون میخواست ترم بعد و حضوری کنه بخاطر این امیکرون دوباره اعلام کردن غیر حضوریه بنظرم خیلی جدیه...

مراقبت کنیم از خودمون ایشالا تموم میشه بارداری و کلی با بچمون خوش میگذرونیم😍😍

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
دورت بگردم عزیزم خیلی از خودت مراقبت کن  انشالا بسلامت این دوران و طی میکنب و فندوق و بغل میکن ...

تو هم همین طور عزیزدل

توکلمون ب خداست

ان شاء الله خدا خودش ضعف توانمون رو میبینه و خودش حافظ بچه هامون باشه

ممنون عزیزم

عزیزم دیگه  طبیعی هم ازماگذشته راضیم به رضای خدا اگه خواست خدابودکه توتمام این سالها طبیعی میشد

الهی دورت بگردم نا امید نباش ...

برای خدا کاری نداره از دید ما بزرگه برای خدا که خالق همه چیه هیچ کاری نداره ...

امید داشته باش...

دوتا رو انتقال دادی پیش کی انجام دادی؟ من خودم مشکل ندارم شوهرم هم اصلا مشکل نداره ۵ سال پیش طبیعی ب ...

میکرو هم میتونه خارج رحمی بشه خارج رحمی شدن ربطی به بارداری طبیعی نداره مثل پارسال من که خارج رحمی شد یعنی کسی بهتون نگفته بود؟

منم خیلیییی توی فکرشم واقعا طاقت خبر بد ندارم زبونم لال کاش زود بیاد 

اره بخدا منم واقعا طاقت ندارم 

فقط دلم دیگه خبرای خوب میخواد تو تاپیک 

خدایا به هممون رحم کن و معجزه رو نشون بده