2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045694 بازدید | 684478 پست
بچه ها من الان ۱۴ هفته و ۱ روزم دکتر فولیک اسیدمو قطع کرده مکمل داده من ویتامین د۳ رو باید همچنان اد ...

تووی مولتی ویتامینت ویتامین د نیست؟ اگه قبلش د پایین بوده به نظرم ادامه بده اما باز از دکترت حتما حتما بپرس

بچه‌ها چقدر ناراحت شدم چندتا از دوستان که انتقال شون از من جلوتر بود منفی شدن.انشاالله به زودی طبیعی ...

میتونی بری ازمایش بدی و نشون هم میده اما بزار همون تاریخی که دکترت گفته برو خودتو اذیت نکن چندروزم صبر کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد از انتقال چقدر استراحت داشتین؟؟؟

من دو تا شیاف، یه آمپول، دوتا استرادیول، یه پردنیزولون داشتم با ب کمپلکس و کیوتن

ببین هیچی استراحت نکردم، تازه اسباب کشی کرده بودیم، منم مثلا سه روز مرخصی گرفتم استراحت کنم. انقدددر از همون بعد انتقالم کارگر داشتیم و جا به جایی و .‌‌‌‌‌.. هیچکی هم نمیدونست از اطرافیان، منم پا به پای همه حتی بیش تر کار کردم. یعنی اگر از اول میرفتم سر کار استراحتم بیش تر بود🤭

بعد سه روزم که رفتم سر کار! کلا تا الانم استراحتم یه ساعتم بیشتر نشده از قبل!

نمیدونم. دکترم کلا پرژسترون زیاد میده.  شمل فقط ۲ تا امپول پروژسترون داری؟ شیاف اصلا ندارین؟ ...

من ۶ انتقال هستم حنین بلاست . من امروز بی بی چک زدم منفی بود  کاملا ناامیدم چون دوسه روز پیش امپول اچ سی جی زدم حتی با امپول هم بی بی مثبت نشد 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
بچه ها ی انتقال دادین ومثبت شدین برای آمپول پروژسترون که میخایم بزنیم مسئله ای نداره روشکم بخوابیم؟؟

من تا موقعی که آمپول داشتم (فکر کنم ۹ هفته) رو شکم خوابیدم زدم، اونحوری راحت تر میتونستم عضله ام رو شل کنم🤭

شما استراحت مطلق هستی؟

من هموک روز بعد چند ساعت برگشتم خونمون با ماشین ۵ ساعت تو راه بودم . بعدش هم دو روز تقریبا مطلق بود ولی بعدش نسبی هست میشینم پا میشم کامل نیست

مبلغی نداره، بین اون همه هزینه ای که میکنیم اصلا به چشم نمیاد، من 300 تومنیشو گرفتم،البته اگه ...

نیلدا جون چه مارکی گرفتی؟ از دقتش راضی هستی؟ نوارش راحت گیر میاد؟ ببخش انقده سوال پرسیدم عزیزم😅

خانما کمکم کنید  کسی بوده روز ۶.۷ بی بی کاملا منفی بوده ولی بعدش مثبت. من ۶ روزه انتقال دادم جنین ۵ روزه حتی با وجود امپول اچ سی جی هم که زدم کاملا منفی بود امید ندارم دیگه  یه جنین پسر انتقال دادم ۲۵ میلیون خرج کردم این همه رفت و امد ....

بچه‌ها چقدر ناراحت شدم چندتا از دوستان که انتقال شون از من جلوتر بود منفی شدن.انشاالله به زودی طبیعی ...

احتمال داره نشون بده، ولی ممکنه بتای پایین نشون بده بعد دیگه میوفتی تو دور استرس تا آز بعدیت

اگر میتونی تا ۱۴  صبر کن

خانما کمکم کنید   کسی بوده روز ۶.۷ بی بی کاملا منفی بوده ولی بعدش مثبت. من ۶ روزه انتقال دادم ...

وا عزیزم حداقل روز نه ده باید بزنی کی و دیدی رووز شش بزنه اخه ! ایشالا گرفته استرس نداشته باش 

ببین از الان بیبی میزنی تو که در هر صورت تا روز چهارده باید امپولاتو بزنی و ازمایشتو بری پس الکی خودتو درگیر این چیزا نکن به نظرم خواستی بیبی هم بزنی یه روز قبل ازمایش بزن که اگه خدایی نکرده منفی شد تحمل یه شب خیلی اسونتر از یه هفتس!

وا عزیزم حداقل روز نه ده باید بزنی کی و دیدی رووز شش بزنه اخه ! ایشالا گرفته استرس نداشته باش  ...

با خودم گفتم با وجود امپول اچ سی جی که زدم حتما خط میندازه ولی اصلا انگار نه انگار . روز ۹ هم میزنم حداقل الان باید محو میوفتاد😢😢

یک دنیا ممنون عزیزم انشاءالله چندماه بعد من نی نی شما صحیح وسلامت میاد تو بغلت😍😍

وای یعنی میشه😍😍ممنون عزیزم انشاءالله انشاءالله

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
من تا موقعی که آمپول داشتم (فکر کنم ۹ هفته) رو شکم خوابیدم زدم، اونحوری راحت تر میتونستم عضله ام رو ...

بله خودمم همینطورم جور دیگه نه میترسم😊یعنی از بس که آمپول زدما فوبیا گرفتم میترسم خیلی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦