2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045756 بازدید | 684483 پست
عزیز دلم ممنونم خانم خوش قلبم انشاءالله😍انشاءالله جواب آزمایش شماهم بیاد مشکلی نداشته باشه عزیزم نی ...

یک دنیا ممنون عزیزم انشاءالله چندماه بعد من نی نی شما صحیح وسلامت میاد تو بغلت😍😍

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دوستان لطفا واسم دعا کنید🙏🏽  ۶ روزه که انتقال دادم.  انتقال اخرمه🙏🏽🙏🏽🙏🏽 محتاج د ...

سلام عزیزدلم الهی که به حق یتیمی بچه های امام حسین انتقالت مثبته وچندروز دیگه خبر خوش میدی بهمون🤲🏻🤲🏻

حتما به نیت مثبت شدنت دورکعت نماز حاجت هدیه به خانم فاطمه الزهرا میخونم عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم واژن میذاشتم.امپول پروژسترون سفت و دردناک میشه اخرا دیگه واقعا غیرقابل تحمله میتونی کیسه ا ...

بعد از انتقالتون چه داروهایی داشتین شما؟🙏🏽

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
سلام عزیزدلم الهی که به حق یتیمی بچه های امام حسین انتقالت مثبته وچندروز دیگه خبر خوش میدی بهمون🤲🏻 ...

ممنون مهربونم😍 خدا خیرت بده🙏🏽 انشاالله شما هم هرچی از خدا میخواین‌بهتون بده🙏🏽 

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
بعد از انتقالتون چه داروهایی داشتین شما؟🙏🏽

عزیزم من بعد انتقالم استرادیول پروژسترون متفورمین آسپرین وفولیک اسید داشتم درمورد علائمم بگم که الانی که ۱۶ هفته هستم هیییییییییییچ علائمی ندارم از اولم همینجوری بودم جوری که همش شک میکنم به اینکه باردارم دنبال علائم نباش من هرروز ناله میکردم برا بی علائم بودنم روزای انتقال

بچه ها من الان ۱۴ هفته و ۱ روزم دکتر فولیک اسیدمو قطع کرده مکمل داده من ویتامین د۳ رو باید همچنان ادامه بدم یا نه ؟؟؟ ویتامین د۳ رو تا کی باید بخوریم؟؟؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بچه ها ی انتقال دادین ومثبت شدین برای آمپول پروژسترون که میخایم بزنیم مسئله ای نداره روشکم بخوابیم؟؟

من تا الانم رو شکم میخوابم و میرم درمانگاه برام میزنن اصلا نگران نباش 

خدا کوچولوتونو حفظ کنه♥️ شوهر منم خیلی اوضاعش خراب شده.قبلا مشکل از من بود الان شوهرم داغونه تحرک ...

تبریز کدوم ‌مرکز  با کدوم‌دکتر میرفتی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من فکر میکنم آندومتریوزمه ندا جون، چون اون موقع که رفتم کلینیک آندومتریوز ابن سینا اونجا معاینه شدم ...

عزیزم انشالله هرچی که خیره همون برات پیش بیاد و صحیح و سالم بغلش کنی راستی نیلدا جون من چند روزه که سکسکه هاش خیلی زیاد و پرقدرت شده طبیعیه؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
با دی اف ای هفتا دو هشت  یعنی طبیعی باردار شدی عزیزم

اره عزیزم و مورفو صفر و تحرک صفر و پونزده!! 

البته نزدیک چندماه اندروفرتی خورد ( توو اوون مدت هم که میرفتیم پانکچر و اینا آندروفرتی میخورد اما همینجور بد و بدتر مبشد دی اف ای )میخواستیم دوباره بریم ازمایش که برم پانکچر که دیدیم معجزه شده! 

بچه ها ی انتقال دادین ومثبت شدین برای آمپول پروژسترون که میخایم بزنیم مسئله ای نداره روشکم بخوابیم؟؟

کار دیگه ای مگه میتونی بکنی ؟ باید رووو شکم باشی دیگه عزیزم 

عزیزم الان که اینقد کوچیکه به نحوه خوابیدنت گیر نده خیالت راحت هیچی نمیشه