2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045602 بازدید | 684475 پست
فدات شم....دکتر داده....پس چی استفاده کنم عزیزم ؟خارش اذیتم میکنه

تو رو خدا با احتیاط اپلیکاتور و وارد کن تا ته نکنی

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم دو روز استراحت داشتم ولی خب تو اون دو روزم خیلی رعایت نکردم که اشتباه کردم شاید دلیل اینکه ...

ممنون عزیزم. 

شیافت پروژسترون رو واژن میزارین؟

جای امپول پروژسترون واسه من سفت و دردناک شده. طبیعیه؟

روز چندم بي بي چك شما دو خط شد؟ 

ببخشيد خيلي سوال پرسيدم🤭

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
واژنال استفاده کردین یا به صورت خارجی مالیدین   ......دکتد به من گفت داخل نبر

من خریت کردم داخل بردم فک میکنم بخاطر همین کیسه آبم آسیب دید

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
خداروشکر😍من پیش ایشون انجام دادم وفعلا منتظرم تازمان ازمایش برسه.

اخیییی،به سلامتی عزیزم ایشالله که با جواب مثبتت مارو خوشحال کنی، میشه بپرسم هزینه میکرو با انتقال تو بیمارستان پارس و داروهاتون کلا چقد شد ؟

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
وای منم دقیقا همینم بهم یکم نوبت داده تو واژنم به حدی تیر میکشه میترسم میگم نکنه دارم زایمان میکنم ا ...

اخی توام یکم نوبت داری؟دعا کن بتونم راضیش کنم 8 ام زایمانمو انجام بده. تاریخ حدودی هم بهت نداده؟به من که میگه به خاطر قندت باید هرهفته ام سونو بشی 

چقد بده این درد واقعا، تمام توانمو ازم گرفته از اولم داشتم الان 1 هفته است دیگه عجیب زیاد شده

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
آره خودمم میبینمش کیف میکنم، بخدا رو ابرام باورش برام سخته کمتر از 2 هفته دیگه بچم تو بغلمه، با شرای ...

ای جانم کاملا میفهممت ممنونم الهی آمین مرسی از دعای خیرت

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام عزیزدلم  ممنون که به یادم بودی اره خداروشکر رسید به ۱۳ تانکر آب وصل کردم به خودم😂😂😂 ...

خوب خداروشکر چقد خوشحال شدم، 13 خیلی خوبه

الان به سارا جون گفتم، اخه این وروجکا ببین چی به روزمون آوردن😂😂تصورمون از حاملگی چی بود چی شدیم خدایی😂😂ولی همین که سالم باشن برامون کافیه

متاسفم كاش فرش انتقال نمي داديد شانسش كمتره و دارو ها را هم خارجي بزنيد من با گونال اف ده تا تخمك مي ...

ببخشید عزیزم این که میگید جنین کاش فرش نباشه و فریز بهتره ایا پایه علمی داره؟ثابت شده هست؟

اخه من دارم پانکچر میشم و برای سومین بار میخوام انتقال بدم و میخوام تصمیم بگیرم که فرش انتقال بدم یا فریز..دوبار قبلی فریز بودم

ممنون میشم در بیشتر توصیح بدین

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
تو هر شهری میشه از هلال احمر‌ گرفت ؟ من تهران نیستم اخه 

تلفن داروخونه هلال احمر شهر خودتون رو پیدا کنید و بپرسین 

ایشالا ک دارند

منم نتیجه ای ک از گونال اف گرفتم خوب بوده

بچه ها من چند روز دیگه دونرم پانکچر میشه میخوام بدونم بهتره فرش انتقال بدم یا فریز؟کدومش بهتره؟

دفعه سومه و دوبار قبلی فریز بود

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
آره واقعا😂😂😂 شوهرم میگه بسه چقد آب میخوری از بس آب میخوری اب دور بچه زیاد شده تکون میخوره متوجه ...

😂😂استدلال همسرتو دوست داشتم واقعا، شوهرامونم یه پا دکتر میشن تا ما زایمان کنیم😂😂

پس لگداشو حس میکنی خداروشکر؟ به سلامتی عزیزم

آره عزیزم واژینال  شما دو ماه لک داشتید یا خون؟

امروز ترسیدم نزدم دیگه

البته من موضعی استفاده کردم

من خونریزی خیلی شدیدم ک مثل خونابه فقط میریخت دو روز بود ولی دو ماه مثل پریودی خونریزی داشتم

الان لکه بینی دارم ک ب خاطر حساسیتم دیگه نوار نمی ذارم  

الان دیگه فقط یه شاف پروژسترون دارم که اونم رکتال میذارم  دکترم گفت واژینال احتمال عفونت داره

خواهر منم کیسه آبش سوراخ شد و خیلی ازش آب ریخت

اماکلا کیسه اب خاصیت ترمیمیش خیلی زیاده

یک سری آمپول و سرم دادن و مصرف مایعات

خوب شد

بچه ش 40 هفته ب دنیا نیومد آخرم سزارینش کردن

نگران نباش تینا جون