2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045607 بازدید | 684475 پست
اینجوری که ۲۰ روز بعد انتقال باید برم ازمایش که کاذب نباشه

نه عزیزم کی برات ازمایش نوشتن؟

البته توی خون زیاد بتا رو بالا نمیبره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم چرا دارو نداد؟؟؟ اتفاقا دکتر پریتانالوژی هم بمن گفت دارو نخور ولی یه دکتر زنان دیگه دیروز بیم ...

گفت عفونتت اینقدی نیست که بخای دارو مصرف کنی

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. دوستانی که انتقالتون مثبت شده میشه لطفاااا بگین که بعد از انتقال چقدر استراحت داشتین؟؟؟🙏🏽

؟؟؟🙏🏽

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
سلام بچه ها من منفی شد انتقالم دوباره باید برم پانکچر 😭 تو روخدا هر کاری که باعث بهتر شدن کیفیت ...

سلام عزیزم منم روز ۱۳ انتقال منفی شدم تو داروهاتو مصرف میکنی هنوز یا قطع کردی؟روز چندم منفی شدی؟منم باید دوباره از اول شروع کنم 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
ممنون‌عزیزم رویان‌قبل‌انتقال‌سونومیکنه؟ راستی‌عمق‌رحم‌کی‌میگیرن؟

قبل پانکچر تو پریودی میگیرن. نه روز انتقال سونو انجام نمیدن. مگه دستور خاصی باشه

خدایا شکرت
از داروخونه هلال احمر بپرس من حدود شیش ماه پییش گرفتم  اما اون زمانم کمیاب بود  هلال اح ...

تو هر شهری میشه از هلال احمر‌ گرفت ؟ من تهران نیستم اخه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
به خدا دیوونه شدم از دست شوهرم مکمل نمیخوره میگه تا دکتر ننویسه من چیزی نمیخورم

دکتر سید ریحان میردامادی بری. پسرش دو تا نایلون مکمل می نویسه. همکار همسرم با همین مکمل ها دو ماه نشده همسرش باردار شد. پسرش هم جدا ویزیت می کنه می تونین مستقیم برین پیش پسرش. 

خدایا شکرت
سلام عزیزم منم روز ۱۳ انتقال منفی شدم تو داروهاتو مصرف میکنی هنوز یا قطع کردی؟روز چندم منفی شدی؟منم ...

آزمایش خون دادی 

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
سلام. دوستانی که انتقالتون مثبت شده میشه لطفاااا بگین که بعد از انتقال چقدر استراحت داشتین؟؟؟🙏🏽

من فقط واسه دستشویی و نماز و کار واجب داشتم بلند میشدم کار خونه نکردم غذا هم درست نکردم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام میشه بگید ده روز بعد از امپول اچ سی جی میتونم آزمایش بدم یا زوده؟ 

بله عزیزم میشه

سلام عزیزم منم روز ۱۳ انتقال منفی شدم تو داروهاتو مصرف میکنی هنوز یا قطع کردی؟روز چندم منفی شدی؟منم ...

امروز ازمایش دادم منفی شدم

دیگه دارو استفاده نمیکنم

باید برم دوباره برای تقویت و پانکچر