2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045688 بازدید | 684478 پست
امروز ازمایش دادم منفی شدم دیگه دارو استفاده نمیکنم باید برم دوباره برای تقویت و پانکچر

خب ازمایشتو نگهمیداشتی واسه چند روز بعد چرا دیگه بیبی منفی شد رفتی ازمایش ولی بنظر تا روز ۱۶ صبر کن هنوز قانون ای وی اف همینه اگر اونم منفی شد دیگه قطع میکنیم 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا؟ کجاست مطبش؟ دکتر اورولوژیه؟

بزنی اینترنت اسمش میاد خیلی معروفه دکتر زنانه سید ریحان میر دامادی یسری مولتی ویتامین بهم داد یه قرص دارچینی هم بهم داده بود قندمو پایین اورده بود. شما ولی پیش پسرش حسین ویزیت بشین. داروهای خوبی پیشنهاد میده.با هم داخل یه مطب هستن

خدایا شکرت
روز چندم انتقالی چند روزه بودن ؟ عزیزم ایشالا که مثبت بشی توکلت به خدا باشه

روز نه.پنج روزه بودن.هرچی می‌خوام امید بدم به خودم برعکس یه حس منفی ته دلمه فکر کنم اینبار هم منفی بشه

خوب وقتی روز ۷ انتقال امپول میزنی صد در صد تا پنج روز بعدش مثبت کاذب  میشه باید صبر کنی از بدن ...

من میترسم بی بی چک بزارم منفی بشه.شما که مثبت شد بی بی چک هیچ علایمی نداشتید

سلام به روی ماه نازنینت.خوبم عزیزم.یکم معده درد اینا دارم.اما در کل خوبم.تو چی خوبی؟پسرت خوبه؟والا گ ...

من برعکس درد واژنم امونمو بریده،دیگه گریه میکنم شبا از درد، برای من 12 دی گذاشته اما 1ام دیگه اخرین ویزیت سونومه برم میگم اگه بشه 8 ام زایمان کنم میشم دقیقا 38 هفته، واقعا دارم عذاب میکشم انگار دارن استخونامو میشکنن اینجوری درد دارم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
واژینال عزیزم؟ من دارم موضعی دور واژن استفاده میکنم  خوبم شدم ولی متما گفت تا هفت روز باید بز ...

آره عزیزم واژینال 

شما دو ماه لک داشتید یا خون؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
تینا جون شیافاتو واژینال میذاری یا رکتال؟

الان دیگه فقط یه شاف پروژسترون دارم که اونم رکتال میذارم 

دکترم گفت واژینال احتمال عفونت داره

عزیزای من اسمم عفته 😂😂😂نام کاربریمو قبول نمیکرد چن تاsگذاشتم فردا اش نذری داریم سر دیگ دعاتون میک ...

عزیزممممممم 😂😂

سر نذرتون دعام کنید🙏🙏🙏

خانما همراه با این مکملهایی که دکترا برای ماها مینویسن میشه ویتاگنوس هم استفاده کنیم یا نباید استفاده بشه البته قبل از تخمک کشی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش