2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045694 بازدید | 684478 پست

سلام دوستان یه سوال داشتم جاهای دولتی واسه آی وی اف پی جی دی ژنتیکی دارن؟جدیدا میگن هزینه های ناباروری تحت پوشش بیمه قرار گرفت، کسی چیزی میدونه؟

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.
بهتری عزیزم؟نی نیات خوبن ایشالله والا منکه دیگه غیرقابل تحمل شده برام راستی چطور میگی ۳۷ هفته زایم ...

فدات عزیزم

نه الکی خودم برا خودم ۳۷ در نظر گرفتم😂😂😂

میخوام این تیکر کوتاه شه

من سرویکسم هفته پیش۲۸ بود😰

من شبا اذیتم

انگار قل بالا میاد رو معدم😂تو اینجوری نمیشی؟!

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای قشنگم عزیزای دلم خیلی خوشحالم که شماها رو دارم ندیدمتون ولی بهمتون یه حس قلبی دارم خواهرانه.. ...

واااای دختر خداروشکر انشاالله خدا نگهدارش باشه

خداروشکرررررر

بخدا انقدر اعصابم خورد شده بود از خبرای این چند وقت و خبر تو گفتم دیگه اصلا نمیام سایت

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دوستای قشنگم عزیزای دلم خیلی خوشحالم که شماها رو دارم ندیدمتون ولی بهمتون یه حس قلبی دارم خواهرانه.. ...

توروخدا استراحت مطلق شو و حتی لگن بذار و غذا خوابیده بخور

متاسفم عزیزم، بخدا وضعیت من خیلی بدتر بود و خدا نگاهم کرد و معجزه اشو نشونم داد من از 17 تا تخمک فق ...

ممنونم ان شالله میشه لطفا مکمل های خوبی اگه میدونی بگی !

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
عزیز دلمی  انشالا جوابت مثبت باشه تو هم مارو خوشحال کنی  من محتاجم به دعاهاتون

تینا خیلی خوشحال شدم عزیزم از دیروز به فکرتم اایشاا چن ماه دیگه مثل چیکا بیای خستگی بچه داری بگی💃💃😘💕😍

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
دوستان کیا اینجا سرکلاژ شدن میشه یکم درموردش بهم توضیح بدین من تو هفته ۱۲ طولش ۳۱ بود نگرانم میخوام ...

من سرکلاژ شدم عزیزم

خیلیم راحته

31 که خیلی خوبه من 27 هفتمه 31 هستم استراحت مطلقم نیستم 

هفتتو با تبسم مقایسه نکن

کم کم از هفته های ما اصلا سرویکس مهم نیست

شما با انصاری پور عمل شدین؟ راضی بودین؟ فرش انتقال میدن یا فیریز؟ : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=219174080

بله عزیزم من ازش خیلی راضی بودم فریز انتقال دادم کلا دکتر انصاری پور فریز انتقال میده درکل من خیلی دوستش دارم روز انتقال کلی به خاطر من با پرستارها دعوا کرد و کلی بهم انرژی مثبت میده ولی اول و اخر خدا بقیه همه وسیله هستن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

خداروشکر ❤

من این زیر پیاماتون میخونم از دیشب بفکرت بودم خوشال شدم پیامت دیدم