2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست

سلام عزیزان خوبین

من امروز رفتم رویان

ماه پیش سونو شدم گفت کیست داری ال دی بخور پریود شدی بیا

خیلی استرس داشتم رفتم سونو که همه چی نرمال بود

بعد کارشناس بهم گفت تا پنج روز لتروزول بخور بعد بیا سونو 

گفتم لتروزول چرا 

گفت سیکل جدیده برای آی وی اف جای داروهای دیگ لتروزول میدن بعد سونو اگر اوکی بود بعدش انتقال. 

کسی بوده به تازگی رویان رفته باشه ک لتروزول مصرف میکنه؟! 

لطفا کمکم کنید خانوما مرسی

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای قشنگم عزیزای دلم خیلی خوشحالم که شماها رو دارم ندیدمتون ولی بهمتون یه حس قلبی دارم خواهرانه.. ...

ای خدااااااا

الهی شکر

چه خبر خوبی

خیلی مراقب خودتو نی نی باش عزیزم🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی عزیزم ممنون از راهنماییتون فقط پروژسترون داشتم و ASA 80.دلم خیلی شکسته.نمیدونم چرا نشد تقریبا ه ...

خواهش میکنم عزیزم،،اشکال نداره ایشالله خدا به زودی واست جبران میکنه ،حتما حکمتی داشته که نشده ،منم بارسوم انتقال مامان شدم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام عزیزان خوبین من امروز رفتم رویان ماه پیش سونو شدم گفت کیست داری ال دی بخور پریود شدی بیا خیل ...

من یادمه انتقال اولم بهم لترزول داد، بعد ضخامت رحمم بالا نرفت، اون سیکلم کنسل شد ماه بعد رفتم دیگه با استرادیول ادامه دادم

مث اینکه لترزول هم یکی از روش های قبل از انتقاله

من یادمه انتقال اولم بهم لترزول داد، بعد ضخامت رحمم بالا نرفت، اون سیکلم کنسل شد ماه بعد رفتم دیگه ب ...

مرسی جواب دادی عزیزززم😍😍❤️❤️خدا نینیتو حفظ کنه 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
مبارکه ایشالا به سلامتی میشه بگین با کدوم دکتر ابن سینا بار اول مثبت شدین؟

والا دکترم هر سری عوض میشد با چند تا ویزیت شدم ولی انتقالم ظفردوست بود 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
اره بخدا ،،روز نهم به بعدم سینهام بشدت درد میکرد البته معلومم نیست شاید دردشون بخاطر پروژسترونا بوده ...

الانم هپارین میزنی ؟ گاه نه کی قط کردی

روز ۱۳ انتقال بی بی زدم که سریع دوخط قرمز افتاد🤩ایشالله توهم خوش خبر بیای اینجا تا چندروز دیگه

مرسی عزیزم ایشالاااا شما هم بلاست بودن جنین ها