2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی عزیزم علاعم دیگه ای نداشتی؟ روز چندم بی بی زدی ببخش عزیزم شما داروهات چی هست

اره بخدا ،،روز نهم به بعدم سینهام بشدت درد میکرد البته معلومم نیست شاید دردشون بخاطر پروژسترونا بوده

داروهامم امپول وشیاف پروژسترون پردنیزولون وفولیک اسید وهپارین بودن

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
جدی عزیزم علاعم دیگه ای نداشتی؟ روز چندم بی بی زدی ببخش عزیزم شما داروهات چی هست

روز ۱۳ انتقال بی بی زدم که سریع دوخط قرمز افتاد🤩ایشالله توهم خوش خبر بیای اینجا تا چندروز دیگه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دوستای قشنگم عزیزای دلم خیلی خوشحالم که شماها رو دارم ندیدمتون ولی بهمتون یه حس قلبی دارم خواهرانه.. ...

وای خداروشکر خداروشکر خداروشکر 🙏🙏🙏

اصلا انگار یه بار بزرگی از رو شونم برداشته شد، یهو حالم خوب شد با این خبر😍

عزیزم ایشالا چند ماه دیگه که نینی رو صحیح و سالم بغل کردی این روزا برات میشه فقط یه خاطره دور❤️

عزیزم شماحافظت خوبه 😉😉میگم یه دوستی بود دوقلو داشت فک کنم هفته ۲۵بودزایمان زودرس کرد نینیاش موندن ...

مرسی عزیزم. دارچین جون دوقلو داشت که زود به دنیا اومدن خدا رو شکر بچه هاش صحیح و سلامتن. خوبی جون هم دوقلوهاش زود به دنیا اومدن اونم خوبه. یه کاربر ترافیک کاربر قبلیش بود اونم دوقلوهاش صحیح و سلامت به دنیا اومدن فکر نکنم دیگه جز اینا کسی باشه.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
قربونت برم عزیزم دعاهای شما مستجاب شد  دعا کنید رحمم عفونت نکنه تا بتونم بچمو حفظ کنم🥺🥺

عزیزم لباس زیر اصلا نپوش مایعاتم زیاد بخور میری دستشویی هم بعدش خودتو خشک کن،،ایشالله که همه چی عالی واسه خودتو ونی نیت پیش میره

سلام عزیزم  خوبی چ خبر؟ یه سوال میگم توام این پریودیت  ک بعد هیسترو بود زیادبود؟ من امروز ...

سلام عزیزم خوبی؟؟ممنون سلامتی.بله عزیزم خونریزی منم شدید بود نگران نشو

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
دوستای قشنگم عزیزای دلم خیلی خوشحالم که شماها رو دارم ندیدمتون ولی بهمتون یه حس قلبی دارم خواهرانه.. ...

وااای خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍خیلیییی خوشحال شدم خیلیییییییی از وقتی گفتی دلم گرفته بود الان خیلی حالم خوب شد

الهی جوجتو صحیح و سالم بغل کنی این روزا رو یادت بره

خیلیییی مواظب خودت باش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

آخی بالاخره یه خبر خوشحال کننده اینجا شنیدیم تینا جون امیدوارم نی نی ت سالم بیاد بغلت🙏

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍