2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
  ببین نمیدونم چشه این سینا ولی کم میزنه احتمالا شوهرت چهار

نه بابا دیگه چهار هم نیست آخه جای دیگه هم آزمایش داد کلا داغون بود اسپرمش

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم خود من پلی کیستیکم بار دوم مثبت شدم  فقط همیشه قرص متفورمین میخورم و قبل انتقال با و ...

حتی روزایی که اقدام نبودی هم میخوردی ؟ من بعد دومین انتقال منفی همه قرص هام رو ول کردم واقعا از نظر روحی بهم ریختم حالم از هرچی قرصه بهم میخوره ..... عزیزم من متفورمین خوردم خیلی داشتم چاق میشدم اصن عجیب غریب وزنم داشت میرفت بالا 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
خانما من روز سوم انتقال هستم امروز یه لیوان اب هویچ خوردم بعدش شنیدم خوب نیست    

عیب نداره استرس نده به خودت . آب زیاد بخور بعدش

عزیزم یه کم سخت که هست من با قرص و آمپول فشار سقط کردم و همسرم تایید کرد جنین رو بهم نشون ندن ولی در ...

طوطیا جون ایشالا بزودی یه بچه سالم باردار میشی و به سلامتی بدنیا میاد، یه سوال داشتم دوست نداشتی جواب نده. وقتی بچه رو بدنیا آوردی زنده بود؟

و خدایی که در این نزدیکیست

سلام دوستان طول سرویکس من تو انتی ۳۱ بود کمه ؟

باید چیکار کنم باید سرکلاژ بشم ایا ؟

از سرکلاژم خیلی میترسم دردش چجوریه ب نظرتون بهتره ک سر کلاژ بشم برای راحت شدن خیالم

حتی روزایی که اقدام نبودی هم میخوردی ؟ من بعد دومین انتقال منفی همه قرص هام رو ول کردم واقعا از نظر ...

اره قطع نمیکنم دائم میخورم 

متفورمین که اتفاقا لاغر میکنه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
طوطیا جون ایشالا بزودی یه بچه سالم باردار میشی و به سلامتی بدنیا میاد، یه سوال داشتم دوست نداشتی جوا ...

نه عزیزم زنده نبود جنین قبل از 26 - 27  به دنیا بیاد هفته زنده نمیمونه

اره قطع نمیکنم دائم میخورم  متفورمین که اتفاقا لاغر میکنه

من متفورمین . کوالی فول .پردنیزولون. آ اس آ .استرادیول . اینوفولیک کمبی . لتروزول . اینارو خوردم برا انتقال دومم 😔 ولی بی فایده بود . خیلی امید داشتم ولی هیچ دیگه هم جنین ندارم این سری میخام برم پیش آزیتا صفارزاده هرچند دکتر انصاری پور خوبه 

سلام دوستان طول سرویکس من تو انتی ۳۱ بود کمه ؟ باید چیکار کنم باید سرکلاژ بشم ایا ؟ از سرکلاژم خیل ...

ازبابت درداصلانترس هیچی نمیفهمی خب به نظرم خیالت راحت میشه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
من متفورمین . کوالی فول .پردنیزولون. آ اس آ .استرادیول . اینوفولیک کمبی . لتروزول . اینارو خوردم برا ...

قبل از انتقال حتما هیسترو کن 

من قبل انتقال سرم ای وی ای جی هم داشتم 

ازمایش ایمنی انعقادی دادی ؟:

انشاالله به زودی مامان بشی عزیزم

طول سرویکس توو غربالگری چند باشه خوبه ؟؟؟؟؟ بعد اون عدد که نوشته توو غربالگری واژیناله یا شکمی؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
قبل از انتقال حتما هیسترو کن  من قبل انتقال سرم ای وی ای جی هم داشتم  ازمایش ایمنی انعقا ...

سرم آی وی ای جی چی هست چه کاربردی داره ؟ 

هیسترو همون خراشه ؟ 

هرجی به انصاری اصرار کردم گفتم خراش بده برام چسب جنین بزن قبول نکرد گفت رحمت خوبه 😔😔😔