2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
سلام.دوستان کسی اندومتریوز داشته اینجا؟لاپاراسکوپی کردید؟ ابن سینا بعد 3 تا انتقال ناموفق برای من ل ...

آندو لزوما بی نظمی نداره، درد هم برای همه نیست

من با گرید ۳ درد خیلی زیاد نداشتم که از کارو زندگی بیوفتم

ولی اگر فقط در حد یه کیست آندو داری نباید اونقدر تاثیر رو انتقالت بذاره! قبل انتقال برای خاموش کردن آندو چی کار کردن برات؟ آمپولی چیزی؟!

و اینکه چه خبره ۵۰ تومن!!

من اسفند لاپراسکوپی و هیستروسکوپی با هم داشتم، عملم ۳ ساعت طول کشید ۱۹ تومن بیمارستان  لاله گرفت، ۸ تومن خود آصف جاه

من باشم آندومتریوز و کلا هر لاپراسکوپی رو فقط و فقط میدم آصف جاه انجام بده!! جالبه پادمهر شاگرد آصف جاه بوده الان از خودش بیشتر دستمزد میگیره!!!

ای جااااانم 😍😍😍 الهی که خودتو بچه های دیگه که باهم انتقال دادین همگی بیاین بگین مثبت شدین ماهام ...

با نینی نازت دعا کنید برامون.چندتا جواب آزمایش منفی دیدم روحیه مو باختم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هفته ای دوتا عزیزم

یک ماه قبل تخمکشی امگا ادم بخوره هفته دوتا اثر میکنه؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم من ۱۴ تا ال دی که خوردم از روز ۱۴ ام سینافکت زدم ۲۰ واحد. روش سیکلا با هم فرق میکنه. 

سلام سارا جان خوبی ، عزیزم یه سوال داشتم سینافکت رو شروع کردی ال دی رو هم ادامه دادی همزمان ؟ به من گفتن هشت تا قرص مونده سینافکت شروع کن روزی ۳۰ واحد 

آندو لزوما بی نظمی نداره، درد هم برای همه نیست من با گرید ۳ درد خیلی زیاد نداشتم که از کارو زندگی ب ...

اره اصف جاه منم خیلی تعریف این عملشو شنیدم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
به مرکز اطلاع بدی بهتره. ولی سیکلم کنسل شد پروژسترون زده بودم 🤔. اطلاع بدی بهتره 

عزیزم خیلی خیلی برات خوشحال شدم و ذوق کردم ، مادر شدنت مبارک باشه خدا رو شکر نتیجه صبر و تلاشت رو گرفتی 🌹😍😘

[QUOTE=218837981]خانمها دوروز دیگه باید برم آزمایش بتا اینماه انتقال جنین داشتم خیلی حالم بده انگاردارم پریود میشم دل ...[/QUO 

ناامید نباش.این حالتها حالت‌های بارداری هم می‌تونه باشه انشاالله

آندو لزوما بی نظمی نداره، درد هم برای همه نیست من با گرید ۳ درد خیلی زیاد نداشتم که از کارو زندگی ب ...

گلم الان زیاد شده هزینه این عمل . خواهرم‌تابستون عمل آندومتریوز داشت تو بیمارستان عرفان ۵۰ شد .

خدای من خدای معجزه هاست . 
چقققد عالی عزیزم❤️❤️😍😍به سلامتی بغلش کنی عزیزم

فدات عزیزم همچنین نی تی ناز خودتو بسلامتی و خوشحالی بغل کنی😍😍😍

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
عه باشه سنتم مثل من تقریبا من میترسم قلبم ایست کنه از این همه دارو ،پس منم چهارتا میخورم  امگام ...

خدا نکنه نه عزیزم چیزی نمیشه فقط اوایلش من میخوردم خیلیییی گیج خواب میشدم. دوتا صبح میخوردم دوتا شب. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بله عزیزم من اندومتریوز داشتم سال ۹۸ لاپارا کردم  ولی باز مجدد دراومد و با همون کیست انتقال د ...

ابن سینا اینقد میگیره منم اونجا چند نفر عمل کرده بودن یکی ۴۵ ۵۰ ۵۳.تازه قبل عید. خدا به همه سلامتی بده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام دوستان من دیروز رفتم دکتر سونو کرد گفت 9 هفته و شش روز هستم خداروشکر قلب جنین هم خوب بود برای 6 دی غربالگری و سونو نوشت لطفا راهنماییم کنید قبل رفتن به غربالگری و سونو چیکار کنم چی بخورم یا چه چیزایی نخورم ؟ 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .