2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان من پنجشنبه وقت دارم واسه پانکچر امروز دکتر بهم ستروناکس داد فقط بلد نیستم بزنمش و چطوری ...

ستروناکس یعنی به جای هاچ سی جی میدن ؟ خارجیه این؟

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سونو اوکی بود همه چیز خداروشکر؟

اره عزیزم خداروشکر 

طول سرویکسم ۳۶ شده بود ان تی ۳۹ بود دکتر گفت خوبه الکی ذهنتو درگیر نکن 

بریچ بود بچه که گفت این باز میچرخه 

اعضای بدنشو بهم نشون داد اونم اوکی بود خداروشکر 

دستگاه تناسلی هم تشکیل شده بود

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
شما هم از روز دوم پریود شروع کردین؟؟؟به من گفته 5واحد صبح 5واحد عصر

عزیزم من ۱۴ تا ال دی که خوردم از روز ۱۴ ام سینافکت زدم ۲۰ واحد. روش سیکلا با هم فرق میکنه. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها ابوست روزی سه تا مصرف بشه موردی داره البته کیوتن و سی و فولیک و سلن پلاس ، ب ۶  هست و هف ...

اگه منظورت اوابوست من روزی ۴ تا میخوردم مشکلی نیست کلی هم‌چیزای دیگه میخوردم. امگا یه روز در میون قبل پانکچر واسه انتقال هر روز

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ان شاءالله منم باید دوروز دیگه برم آز همش حالتهای پری دارم احساس میکنم دارم پریود میشم

عزیزدلم انشاءالله که علائم بارداریته ودوروز دیگه خوشحالمون میکنی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اینقدر تو این چندماه بیبی چک منفی دیدم دیگه ترسیدم صبر کردم الان مثل دیوونه ها شدم حالم خوب نیست اصل ...

عیب نداره دیگه ۲ روز بیشتر نمونده 

ولی این حالت اصلا خوب نیستاااا تهمینه جان الان اتفاقا باید کاملا روحیه اتو حفظ کنی انرژی مثبت به خودت بدی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اصلا ماشالله نمیدونم به چیه افزایش وزنم. نمیدونم داروها باعثن یا فصل باعثه. روزی ۴۵ دیقه پیاده روی ...

داروهای هورمونی به خودی باعث افزایش وزن میشن ولی باور کن اصلا چیز حادی نیست براتو وکاملا درمحدوده نرماله وزنت 

یه جوری سوال کردی بخدا گفتم الان میگی ۸۰ کیلوام 

اره عزیزم خداروشکر  طول سرویکسم ۳۶ شده بود ان تی ۳۹ بود دکتر گفت خوبه الکی ذهنتو درگیر نکن&nbs ...

خب خداروشکر انشاءالله تا آخرش به خوبی وخوشی

بچه ها ابوست روزی سه تا مصرف بشه موردی داره البته کیوتن و سی و فولیک و سلن پلاس ، ب ۶  هست و هف ...

اوابوست‌ رو از کجا گیر آوردین ،پس من چرا پیدا نمیکنم آخه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام.دوستان کسی اندومتریوز داشته اینجا؟لاپاراسکوپی کردید؟

ابن سینا بعد 3 تا انتقال ناموفق برای من لاپاراسکوپی پیشنهاد کرده چون کیستم مشکوک به اندو هست درحالیکه درد و بی نظمی اصلاندارم.هزینشم خیلی بالاست گفتن 50 میلیون علی الحساب بریز تاعمل بشی.نمیدونم چیکار کنم موندم.

ازطرفی بخاطر کم شدن ذخیره میترسم.کسی شرایطش مثل من بوده؟