2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
هیوا جونم من تو غربالگریم طول سرویکسم ۳۰ بود دکتر دوباره برام نوشته بود هفته بعدم دوباره دارم گفت اگ ...

اهان ایشالا که با استراحت اوکی میشه اگه هم نشد حرص و جووش نخوریا خیلی سرکلاژ شدن و خیالشون راحت میشه 

مطمئن باش جوابت خوبه عزیزم😍😍😍

آنوکسا رو از قبل انتقال دارم میزنم عزیزم گفت این ۴۰۰۰ کمه تا ۳ هفته دیگه بیا ببینم اگه همینجوری بود ...

عزیزم توکلت بخدا 

به حق بزرگی خدا این دوران و بسلامت طی میکنی و نی نی میاد تو بغل مامانش🤲🤲🤲🤲

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم اصلا زودتر نرو واسه من با اینکه همه چی نرمال بود چون گفت دوباره بیا استرس گرفتم البته باید ...

مطمئنم خوبه دورت بگردم چیز خاصی نیست 

من احتمال زیاد سونومو برم یکی از این سونوگرافی های معروف بیرون اونم چندروز بعدِ ۱۲ دی میرم که دیگه استرسی بهم وارد نشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم من بخاطر مشکل انعقادیم دکتر خون گفت اسپرین ولی دکتر خودم انوکسا هم داد چون دکتر خون گفته بود ن ...

فدات بشم انشالا 

یکم شکمم بزرگ و سفت شده خیلی دردناکه برام تزریقش

انشالا که سلامته سلامته🙏🙏🙏🙏🤲🤲🤲🤲🤲

انشاءالله عزیزم

با تودلیت برام دعا کن عزیزم خیلی محتاج دعام

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سارا جونم این عکسشه ردیف بالا چپو زده ردیف پایین راستو 

من الان نمی دونم برگشو کجا گذاشتم ولی مشفقی به منم گفت اسپرین بخور گفتم میخورم دیگه چیزی نگفت

ان شاالله این روزای پراسترسمون هم بگذره و سالم و سلامت بچه هامونو بغل کنیم و این استرسا یادمون بره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
درسته عزیزم فکرِ دیگه همش میاد تو سر آدم 

میدونم عزیزم درک میکنم

خودتو ناراحت نکن استرس بدتره از همه چی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
درسته عزیزم فکرِ دیگه همش میاد تو سر آدم 

ماشالا جون من الان تووسونو هستم بگم چی رو چک کنه؟؟؟شریان رحمی؟؟؟؟دیگه چی؟؟؟

اهان ایشالا که با استراحت اوکی میشه اگه هم نشد حرص و جووش نخوریا خیلی سرکلاژ شدن و خیالشون راحت میشه ...

فدات بشم خدا همگیتونو خیر بده واقعا همین حرفای شما آرومم میکنه 

این هفته رو استراحت میکنم تا ببینم چی میشه ولی اگر آخر صلاح به سرکلاژ باشه حتما انجام میدم دیگه چاره نیست من فقط تمام تلاشمه که استراحت مطلقی نشم نیاز به کسی پیدا کنم خودم بتونم کار خودمو بکنم ولی باید ببینم خدا چی برام درنظر گرفته

انشاءالله عزیزم با تودلیت برام دعا کن عزیزم خیلی محتاج دعام

الهی بگردم عزیزم 🥺🥺🥺

خدا صدات و بشنوه و دلشادت کنه

سارا جان من برا غربالگری رفتم ضربان قلب زده بود ۱۷۰ دیروز زده بود ۱۵۰ این کم شدنه در عرضِ ۳ هفته طبی ...

اره عزیزم طبیعیه نگران نباش منم ان تی رفتم بود ۱۷۲

۱۶ هفته رفتم بود ۱۵۰

اهان ایشالا که با استراحت اوکی میشه اگه هم نشد حرص و جووش نخوریا خیلی سرکلاژ شدن و خیالشون راحت میشه ...

راستی هیوا جان برا شما جواب سلفریت اول زنگ زدن جوابو شفاهی گفتن بعد یه هفته رفتین کتبیشو گرفتین یانه؟

دیروز رفته بود دکتر خانمه میگفت برامن اینجوری بود اول زنگ زدن تلفنی حوابو بعم گفتن ۲ ۳ روز اول 

سلام. آره عزیزم میتونی بری. 

ممنون جونم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مطمئنم خوبه دورت بگردم چیز خاصی نیست  من احتمال زیاد سونومو برم یکی از این سونوگرافی های معروف ...

اره عزیزم خوب کاری می کنی

عزیزدلم خودتو ناراحت نکن فقط بسپار بخدا ما که کاری بر نمیاد از دستمون 

شبا قبل خواب دست بزار رو شکمت آیت الکرسی بخون واسه نی نی