2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من رفتم دکتر جواب غربالگریمم بردم خداروشکر مشکلی نداشت جنینم اما دکتر گفت شریان رحمی چپم خونرسانی بهش خوب انجام نمیشه اونیکی جنینم هم دقیقا چپ رحمم بود که رشدش متوقف شده پرسیدم گفتم ممکنه این یکی هم همینجوری بشه گفت هر اتفاقی ممکنه بیفته خیلی استرس گرفتم گفت زودتر از آنومالی هم باید دوباره به خاطر وضعیتت بیای ببینمت ۳ هفته دیگه بیا . دیگه طاقت ندارم هر دفعه میرم دکتر بیشتر استرس میگیرم جای اینکه خیالم راحت شه. ضربان قلبشم ۱۴۸ بود. گفت بیا ۳ هفته دیگه اگه لازم شد بهت دوز آنوکساپارین و آسپیرینتو میبرم بالاتر . ایکاش میشد بزنم بره جلو دلشوره دیوونه شدم این مدت.😔

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
اهابسلامتی خوشگلم.😘😘😘ان شاالله این دفعه حتما مامان میشی.من دکترم گفته بین روز ۱۱تا۱۳برم البته فعل ...

انشاءالله عزیزم با همه ی منتظرا.انشاءالله که طبیعی حامله بشی دیگه نیاز نباشه بری عزیزم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام خانمی شمابرای انومالی چقددادین

سلام عزیزم

سونو ۵۵۰

ازمایشش ۶۰۰

اکو قلبم معمولا میکرویی ها رو حتما میفرستن اونم رفتم ۵۰۰

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
گلم شما برا مراقبت های بارداری هم رویان میری؟

برای سونو ها و ازمایشات میرم رویان

ولی واسه مراقبت بارداری میرم مطب مشایخی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها من رفتم دکتر جواب غربالگریمم بردم خداروشکر مشکلی نداشت جنینم اما دکتر گفت شریان رحمی چپم خونر ...

عزیزم اینقدر بخودت استرس نده بفکر نی نی باش

دکترا بیخودی به ادم استرس میدن 

خداروشکر که خوب بوده جوابت

نداجون دکتر مشفقی همون دکتر رویان رفتم 

عزیزم‌حتما حتما جوابشو ببر پیش دکتر حنطوش زاده اگه بتونی وقت بگیری جز بهترین دکترای ایرانه من با اینکه سونو رفته ام و گفت خوبه نگران نباش ولی اخرش پیشش رفتم تا خیالم راحتشه به جرات میتونم بگم تشخیصش صدرصدیه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم‌حتما حتما جوابشو ببر پیش دکتر حنطوش زاده اگه بتونی وقت بگیری جز بهترین دکترای ایرانه من با این ...

جواب آزمایش سلفری رو ببرم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم سونو ۵۵۰ ازمایشش ۶۰۰ اکو قلبم معمولا میکرویی ها رو حتما میفرستن اونم رفتم ۵۰۰

برامنم اکوی قلب نوشتن اتفاقا با سونوی آنومالی بدم 

سارا جون تو سونوی آنومالی همه جای بدنشو قشنگ به شما نشون دادن یانه فقط خودش چک کرد گفت خوبه پاشو؟

بعد همون داپلر باید وقت بگیریم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نترس اصلا دردنداره البته من تجربه ندارم ولی روزی ک براهیسترو رفتم وقتی اومدم تو بخش یه خانوم رو بردن ...

مررررسی عزیزم انشاءالله که خیره وکارم به اونجاها نمیکشه

جواب آزمایش سلفری رو ببرم؟

اگه جواب گرفتی خدای نکرده گفتن ریسکش بالاست برو پیشش ولی اگه گفتن خوبه و انشالله هم که خوبه دیگه نرو.

منکه رفتم چند نفر اونجا بودن برای بیماری های هیدوسفالی و میکروسفالی و تریزومی قرار بود سقط کنن ولی دکتر تشخیص داده که ازمایش و سونوشون اشتباه بوده خیلی تعریفشو شنیدم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
فدات عزیزم ،من مجبور شدم مسافرت برم باهمون شرایطم ،رفتم شمال بعد سونو جابا جا فرق میکنه من بعد از ا ...

برامنم واژینال هردوسری گرفتن عزیزم 

سرویکسش ۵ شده بود؟ اونوقت بچه نیومده بود پایین؟

اگه جواب گرفتی خدای نکرده گفتن ریسکش بالاست برو پیشش ولی اگه گفتن خوبه و انشالله هم که خوبه دیگه نرو ...

عه چه خوب انشاءالله که جواب خوبه اگه نیاز شد حتما میرم 

فقط روزا دوست دارم زود برن جوابم آماده شه