2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
چشم عزیزم مرسی راهنمایی میکنی .. فدات شم یه سوالی هم داشتم ببخش شاید قبلاً گفتی ها ولی حافظه رفته . ...

بعد انتقالم ۳ تا استرادیول و یک آمپول پروژسترون که از روز ۱۴ یک شیاف هم اضافه کردم. متفورمین بخاطر دیابتم روزی دو تا از قبل داشتم. ال آراژنین تا دو روز قبل آزمایش خوردم هیدروکسی کلروین روزی یدونه از دوماه قبل انتقال. انوکسا هم با انتقال بهم دادن آسپرین با شروع استرادیول بهم دادن

خدایا شکرت
سلام دوستان من به امید خدا روز 8 هستم و دارم 12 روز پروژستون میزنم دو شبه جای امپول شروع کر. به خا ...

عزیزم منم جای امپولم متورم شده ومیخاره ولی تحمل میکنم منم همسرم برام میزنم بااینکه خیلی با احتیاط میزنم بازم اینجوری شده درضمن منم هیچ علایمی ندارم قابل توجه شما گلم خخخخ  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غربالگری ۳۰ بود امروز ۲۸ شده بود 

عزیز معمولا زیر ۳۰ سرکلاژ میکنن حالا ببین دکترت چی میگه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نیلداجون من پردینزولون ظهربعدازناهار میخورم یعنی تاحالا اشتباه خوردم    

منم همیشه بعداز ناهار میخوردم ،،فکر نکنم مشکلی باشه فقط باید سر یه ساعت مشخصی خورده بشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ای خدا   فقط خوشحالیتون موقع تهوع دیدنی بود    

آره واقعا

فکر کن بالا میاوردم بعد میخندیدم 😂😂

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلامم سلام ..مامان خانم خوشگل خودمون😍😍😍😍😍😍خوبی تو؟ نی نیمون خوبه الحمدلله؟؟،جون دلمممم...تیکرش ...

الهی بزودی قسمت خودت بشه مهربونم😍😍😍😍خوبم عزیزدلم نی نی هم خوبه سلام به خاله جونش میرسونه

خوب کاری میکنی منم قبل انتقال آخرم ۱۵ کیلو اضافه وزنمو کم کردم الهی بسلامتی بری انتقال بدی و مامان دوقلو ها بشی😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خارجی از کجا گیر اوردی پس موجود شده دوباره یعنی 

این اسمش اکتوژست هست، گفت همون سیکلوژسته فقط شرکتش فرق می کنه، الان همه جا موجوده، من شیراز خریدم، ولی خانمایی که تهران هستن هم می گفتن داروخانه داره و خریدن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
بعد انتقالم ۳ تا استرادیول و یک آمپول پروژسترون که از روز ۱۴ یک شیاف هم اضافه کردم. متفورمین بخاطر د ...

شوره جون آل ارژنین رو قبل پانکچرم داشتی ؟ من پریودی بعدی میرم‌تو سیکل پانکچر . دیروز برام آسپرین و پردنیزیون نوشت ‌ . شما از کی اسپرین استفاده کردی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیز معمولا زیر ۳۰ سرکلاژ میکنن حالا ببین دکترت چی میگه

دکترم برا هفته بعد دوباره سونو نوشت گفت اگه پایینتر بیاد سرکلاژت میکنم منم اصلا دوست ندارم سرکلاژ شم چیکارا کنم پایینتر نیاد؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها امروز رفتم ویزیت دکتر پریناتالوژی ته دلمو خالی کرد گفت احتمالا بخاطر وزنت جواب سلفریتم ریسک بالا بیاد همچین چیزیو شماها شنیده بودین؟ درسته؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
غربالگری ۳۰ بود امروز ۲۸ شده بود 

ماشالا جونم به دکترت نگفتی نظرش چیه ؟؟؟

بنظرم باید سر کلاژ کنی

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...