2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ممنون عزیزم ان شالله بزودی با خبر مثبت بیای 😍 خودت رو لاغر کنی خیلی خوبه. انگاری همیشه تاثیر خوبی د ...

مرسی مهربونمممم 🤗🤗💗💗آره خیلی خوبه..امیدوارم نتیجه بده

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما علامت دیگه ای هم داری؟ چیا خوردی وقت لانه گزینی اناناس اینا هم خوردی؟

هنوز که نمیدونم لانه گزینی شده یا نه 

نه علائم ندارم سینه دردم که واسه پروژستروناس 

من که روز ۱۲ بیبی چک میزنم،راستی شما خراش هم دادین

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏

سلام بچه ها خوبین

انشالله همتون با خبرای خوش بیاین و همتون مامان بشین تا چند روز دیگه♥️

ببخشید من تازه اومدم تو این تاپیک و تازه واردم

من ی گل دختر دارم حالا برای دومی می خوام برم ای وی اف که پس بشه انشالله یعنی ای وی اف تعیین جنسیت.

چون اگه خدا بخواد همین دوتا بچه رو میخوایم دوست دارم هردوش رو داشته باشیم

البته خودمون ۳ تا خواهریم و برادر نداریم. ی دلیل دیگه اش هم اینه که خودم برادر ندارم و دوست ندارم دخترمم از ی حامی مثل برادر محروم باشه

من قصد دارم برم اصفهان مرکز مشتاق

بچه ها ۳ سال پیش مادرم تو همین مرکز رفتن دو قلو پسر کاشتن ولی نموندن براش. اما اونموقع مامانم ۳۷ سالش بود و پدرم ۴۶ سال.

می ترسم منم برم هزینه کنم ولی جواب نگیرم

تو رو خدا اگه تجربه ای دارین بهم بگین. یا اگه مرکز خوبی سراغ دارین که برای تعیین جنسیت خوب باشه و خیلیا جواب گرفته باشن کمکم کنید

من خودم ۲۲ سالمه و همسرم ۳۵ سال.

ممنون بچه ها♥️🌹

سلام سارای قشنگمممم...خوبی مهربونمممم؟؟؟🤩🤩😘😘🤗🤗😍😍قربونت برم چ خبرااا؟؟؟انتقال دادی ب سلامتی؟؟ ...

وایییییییی چقد خوشحال شدم چه سوپرایز خوبی جنینای آخر مهربونن قربونشون برم میمونن انشالله. فدات شم شکر خوبم نه هنوز انتقال ندادم همچنان منتظر پریودم. خیلی خوبه که داری لاغر میکنی منم وزنم بدک نبود ولی بازم یه ۳ کیلو کم کردم انشالله خبر مامان شدنتو این بار بدی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
وایییییییی چقد خوشحال شدم چه سوپرایز خوبی جنینای آخر مهربونن قربونشون برم میمونن انشالله. فدات شم شک ...

فدای تو مهربونمممم 🤗🤗🤗خودمم شوکه شدم..عزیز دلمممم ب سلامتی انشالله...الهی خوش خبر باشی 😍😍😍😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه ها جون سلام من امروز رفتم سونوگرافی سرویکسم شده ۲۸ چند بشه باید سرکلاژ کنم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ان شالله بزودی با خبر بارداری میای. خودتم مکمل حتما بخور بزار تخمکهات خیلی قوی بشه ضعف اسپرم رو پشتب ...

چشم عزیزم مرسی راهنمایی میکنی ..

فدات شم یه سوالی هم داشتم ببخش شاید قبلاً گفتی ها ولی حافظه رفته ..چه داروهایی بعد انتقال داشتی؟؟؟

انشاءالله شما هم سالم بگیری بغلت نی نی خوشگل🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
چشم عزیزم مرسی راهنمایی میکنی .. فدات شم یه سوالی هم داشتم ببخش شاید قبلاً گفتی ها ولی حافظه رفته . ...

شیاف پروژسترون  یا امپولش ....استرادیول...هپارین و اسپرین ویتامین د