2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
من به اين شماره زنگ زدم 82499775ساعت 1-2 تماس بگير بگو مي خواي از دكتر حسيني وقت بگيري. درست ميگي ا ...

مرسی عزیزم ، اره والا چاره ای نداریم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ی انتقالی یه سوال روز ۷ انتقال دچار کمردرد شدید و خواب آلودگی زیاد شدم یعنی فقط چرت میزنم &nb ...

عزیزم منم روز ۶ و ۷ کمر درد و پا درد داشتم نمیدونم چی میشه انشالله که مثبت بشیم من روز ۸ هستم امروز

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
سلام عزیزم، من یک ماه پیش خریدم داروخانه گفت شیاف قیمتش آزاده و رو دفترچه نیس، دو بسته خریدم اکتوژست ...

خارجی از کجا گیر اوردی پس موجود شده دوباره یعنی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
مرسی عزیزم😊 الان یادم میاد خیلی میخندم😂 ولی اون موقع خیلی وضع بدی بود هی میزدیم تو اینترنت قطع ع ...

ای خدا   فقط خوشحالیتون موقع تهوع دیدنی بود   

منم یک دی میرم

به سلامتی برا شروع سیکل میری 

سلام تمنا جونم خوبی؟ خیلی مامان جدید داشتیم این مدت  چیکا جونم دوقلوهاش بدنیا اومدن😍😍😍 چخ ...

سلامم سلام ..مامان خانم خوشگل خودمون😍😍😍😍😍😍خوبی تو؟ نی نیمون خوبه الحمدلله؟؟،جون دلمممم...تیکرشوووو.🤗🤗🤗😘😘🤩🤩🤩

انشاالله ب سلامتی بگذره بقیه راه و صحیح و سلامت بغل بگیری فندقتووو🥰🥰🥰

عزیزززممم چیکا جون بلاخره زایمان کرد ب سلامتی...الهی شکررر 

انشاالله روزی بقیه بچه های تایپیک 

منم الهی شکررر.‌.در حال رژیمم😊😊امیدوارم تا تابستون کلی وزن کم کنم ...بعد از انتقال منفی ک بهم گفتن دیگه جنین نداری...بعد از ی مدت ز زدن ک دو تا جنین دیگه داری و ب اشتباه گفتن بهمک جنین ندارم

😬😬😬😬🥴🥴🥴

خلاصه ک اگه خدا بخواد تابستون میرم برا انتقال...

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
چشم عزیزم آره مکمل میدم به همسرم ..قربونت من چهار بار انتقال دادم منفی شده خیلی محتاج دعام با تودلی ...

ان شالله بزودی با خبر بارداری میای. خودتم مکمل حتما بخور بزار تخمکهات خیلی قوی بشه ضعف اسپرم رو پشتبانی کنه. من همش پشیمون بودم که چرا مکمل نخورده بودیم

خدایا شکرت
سلام تمنا جونم خوبی عزیز دلم نمیخوای دوباره شروع کنی یه نی نی بیاری. شوره جون مثبت شد. زود زود بیا س ...

سلام سارای قشنگمممم...خوبی مهربونمممم؟؟؟🤩🤩😘😘🤗🤗😍😍قربونت برم چ خبرااا؟؟؟انتقال دادی ب سلامتی؟؟؟؟منم ب سارا دلارام گفتم در حال رژیمم..کم کنم وزن..تابستون انشالله برم برا دو تا فندق باقی مونده ک نمیدونستم هست😁🤭🥴🙆‍♀️

ان شالله بزودی با خبر بارداری میای. خودتم مکمل حتما بخور بزار تخمکهات خیلی قوی بشه ضعف اسپرم رو پشتب ...

مبارکاااااا باشه عزیزم😍😍😍🤗🤗🥰🥰انشالله ب سلامتی فندق رو بغل بگیری💗💗

مبارکاااااا باشه عزیزم😍😍😍🤗🤗🥰🥰انشالله ب سلامتی فندق رو بغل بگیری💗💗

ممنون عزیزم ان شالله بزودی با خبر مثبت بیای 😍 خودت رو لاغر کنی خیلی خوبه. انگاری همیشه تاثیر خوبی داشته 

خدایا شکرت