2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام دوستان من به امید خدا روز 8 هستم و دارم 12 روز پروژستون میزنم دو شبه جای امپول شروع کر. به خا ...

من از شیاف استفاده میکنم اون هم فقط یکی در روز اصلا نگران نباش آمپول زدن تو این شرایط کرونا سخته چون تو مطب ممکنه بیمار کرونایی  باشه

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
خوب قطعا متخصص روماتولوژی خیلی بیشتر از زنان تو این زمینه تبحر داره، من جات بودم واسه آروم کردن ول خ ...

نه استرس ندارم ولی دیدم مشکلات حاد تر از من اتدازه من دارو مصرف نکردن تو همین تاپیک این شد که....

اتفاقا پیش دوتا ایمولوژی هم رفتم دکتر زرنانی که گفتن احتیاج به هیچ دارویی نداری و دکتر توکلی که گفتن حتما باید دارو مصرف کنی و دوزشو روماتولوژی برات تعیین کنه هر چی اون بگه🤪

من فقط ana بالا بود ولی اینجا دیدم با وجود بالا بودن فاکتورای دیگه برای بعضی دوستان قطع کردن البته منم اگه پیگیری زیاد نمیکردم و مجدد ایمونولوژی و روماتولوژی نمیرفتم هفته دوازدهم قرار بود قطع کنم ولی من قبل قطعم با این دوتا دکتر دیگه هم مشورت کردم و اینا برام تجویز شد اگه فقط پردینزون بود راحتر بودم این هیدروکسی که روماتولوژی دادو زیاد دوست ندارم😅

ولی چاره چیه ادامه باید بدم حتما 🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سلام ب همه ی مامانای قشنگگگگگ حال و آینده...🤩🤩🤩😘😘😘😘😘💗💗💗خوبین بچه هااااا...چن ماه بود نیومده بودم..دلم تنگیده برا همتووون🤗🤗🤗🤗انشاالله ک حال دل همتووون خوب باشه...تو این مدت ک نبودم یکی آمار بده لطفااااا😍😍😍😍کی باردار شده ب سلامتی؟؟؟؟کی انتقال داده؟؟؟؟کی زایمان کردهههه؟؟؟؟

پروفایلم عوض شده هااااا

وگرنه همون تمنا هستمم😁😁😁

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم اینجور وه بچه ها میگن انجام بده عالیه منم یک ماهه انجام میدم منم روز سوم سیکلم

روز دهم پریودیم می‌خوام امروز برم توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من با همین پسوریازیس طبیعی حامله شدم عزیزم، تازه بعد از مثبت شدن استروئید برام تجویز شد، بخدا به این ...

اره واقعا مرسی فدات

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

سلام دوستان خوبید ؟من امروز وارد ۱۰ هفته شدم نمی دونم چرا حس میکنم علایمم کم شده درد سینه هام تهوع سنگینی....از صب گریه می کنم توروخدا تجربه دارید بگید طبیعیه یا نه چهارشنبه سونو شدم گفت همه چی خوبه من ۲تا سقط داشتم دارم دق می کنم .....سینه هام شل شدن دردش هم کم شده خودمم یه جوریم ...

خب به منم امروز داد ‌ . برای چیه ؟ من anti tpo بالاتر از حد نرماله

فکر میکنم برای اینکه بعد استفاده از این امپولهای هورمونی ممکن خون غلیظ بشه نذاره خون لخته بشه

شاید به خاطر چیزای دیگه هم باشه نمیدونم اما تو مرکز ما که برا همه اسپرین میدادن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستان خوبید ؟من امروز وارد ۱۰ هفته شدم نمی دونم چرا حس میکنم علایمم کم شده درد سینه هام تهوع س ...

من‌خودم‌تجربه ندارم اما تا جایی که تو‌اطرافیانم دیدم علائم‌زود زود تغییر میکنه توام وارد سومین ماه شدی حتما علائم اولیه بوده رفع شده رفته نگران نباش تازه معاینه شدی اگه چیزی بود میگفتن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام سلام ب همه ی مامانای قشنگگگگگ حال و آینده...🤩🤩🤩😘😘😘😘😘💗💗💗خوبین بچه هااااا...چن ماه بود ...

سلام تمنا جونم خوبی؟

خیلی مامان جدید داشتیم این مدت 

چیکا جونم دوقلوهاش بدنیا اومدن😍😍😍

چخبر خوبی عزیزم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍