2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045242 بازدید | 684441 پست
بچه ها عکس غربالگریمو گذاشتم ببینین هرکی بلده بهم بگه مشکلی نداره؟؟؟؟؟

نه عزیزم عالیه جوابت

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
اخه من ا هم بودم اون سری سه تا فریز شد مرکز دیگه  هر سه تام گرفته بود به نظرم چون سه تا تیکه بز ...

ببین تو مام فکر سه تا خوب رو با هم انتقال نمیدن معمولا، من که میخواستم یکی انتقال بدم، دکترم گفت نه دوتا شانسش بیشتره😓ولی من تا حالا دو بار انتقال داشتم، هر بار هم دو تا رو انتقال دادن اون یکی رو گفتن خوب نبوده و فریز نکردن باز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من صبح رفتم آزمایش دادم، روز چهارده انتقال بودم و دو روز بود لکه بینی داشتم برام دعا کنی ...

عزیزم جوابت چی شد

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
کسی قبل انتقال بادکش انجام داده ؟من افتادم تو سیکل روز ۵ اگه تحربه ای دارید واسه قبل انتقال که به مث ...

عزیزم اینجور وه بچه ها میگن انجام بده عالیه منم یک ماهه انجام میدم منم روز سوم سیکلم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
ببین تو مام فکر سه تا خوب رو با هم انتقال نمیدن معمولا، من که میخواستم یکی انتقال بدم، دکترم گفت نه ...

اخه نغمه میدونی خیلی وقتها با همون بی میگیره همونی که اونا میگن خوب نیست من دوستم با سی هم گرفته واقعا خیلی بی رحمن  ما باید خودمون زرنگ باشیم من قبل شروع سیکل اتمام حجت میکنم با دکترم قبولکرد که هیچ نکرد مطب و روسرش خراب میکنم   مثلا خیلی جنجالم   از بس هلم تو مطب سوالام یادم میره  چه برسه داد وبیداد کنم   وگرنه اینو مدتهاست میخام ازش بپرسم یادم میره 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
کسی قبل انتقال بادکش انجام داده ؟من افتادم تو سیکل روز ۵ اگه تحربه ای دارید واسه قبل انتقال که به مث ...

نمیدونم من باشم انجام نمیوم همون سیاهدونه رو میزنم شاید 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم اینجور وه بچه ها میگن انجام بده عالیه منم یک ماهه انجام میدم منم روز سوم سیکلم

از روز چندم میری؟چه کارایی برات میکنن عزیزم؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اخه نغمه میدونی خیلی وقتها با همون بی میگیره همونی که اونا میگن خوب نیست من دوستم با سی هم گرفته واق ...

اره دیگه، برای منم دو تا جنین بی رو حروم کردن😥براشون مهم نیست که، منم کلا پیش دکتر میرم دهنم بسته میشه، فقط میگم چشم، 

روزهای دوشنبه ساعت ۲ تا ۲:۱۵ باید زنگ بزنی واسه نوبت،اگه موفق بشی هفته بعدش نوبت میده،خیلی معطلی ندا ...

ممنونم عزیزم می شه شمارش هم بهم بدی و اینکه کدوم مراکز ناباروری کار می کنه ؟ من فقط می خوام ازمایش های ایمنی و انعقادی و برام بنویسه قبول می کنه ؟ یا باید کلا از اول همه ی ازمایشارو بدم؟

عزیزم طبیعیه ناراحتی حق داری فقط دعا میکنم به زودی زود حالت خوب شه و قوی تر از قبل ادامه بدی

امیدوارم انشاالله همه دوستای منتظرم مادربشن و انتظار نکشن مخصوصا خودت عزیزم 🤲❤️🌹

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
نه عزیزم عالیه جوابت

مرسی عزیزم خیالم راحت شد❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍