2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045229 بازدید | 684439 پست
دوستان انوکسا رو دونه ای چند میگیرین  و باید تا ماه چند تزریقش کرد؟

ازاد دونه ای ۷۰ دفترچه حدودا ۳۰

اگه مشکل انعقادی باشه و دکتر بگه حتما باید تزریق شه احتمالا تا اخر بارداری

من دکترم گفت فقط اسپرین واسه مشکل انعقادیم کافیه ولی دکتر واسه لانه گزینی انوکسا داد گفت تا ۲۱ هفته

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
پسوزیاریس داری بعد سرم نزدی یعنی

نه عزیزم،میگم زمانی بود که اصلا گیر نمیومد، فقط بیمارای کرونایی رو تایید میکردن،باید آزاد میخریدم که میشد 16 میلیون 4تاش و منم نداشتم راستش انقد، دیگه همونجوری با پردنیزولون انتقال دادم که منفی شد متاسفانه 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا که همینطوره اصلا بد به دلت راه نده اون اتفاق یه چیز نادر بود و محال دیگه قرار نیست بیوفته❤️😍 ...

مرسی عزیزم از دلگرمیات نمیدونی چقدر حالم خوب میشه خدا حفظت کنه هم خودتو هم نینی رو ❤️😍

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام خوبی عزیزم، منم چند روز پیش سلفری دادم اصلا ازم نپرسید چ دارویی استفاده میکنی خودمم یادم نبود ب ...

سلام ستایش جان بخوبیت عزیزم من آنوکسا ندارم فقط آسپرین میخورم که زنگ زدم آزمایشگاه گفت داروهای انعقادی ۴۸ ساعت قبل قطع بشه ولی من ۳ شب نخوردم امروز رفتم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
منم پسوزیهریسم خیلی نگرانم 

من با همین پسوریازیس طبیعی حامله شدم عزیزم، تازه بعد از مثبت شدن استروئید برام تجویز شد، بخدا به اینا نیست خدا بخواد بده با همه موانع میده، من حتی آندومتریوز لگنی شدید دارم که دکتر ابن سینا گفت عمل بعد انتقال چون هرچی انتقال بدی باز منفی میشی اما همون ماه خدا واسم معجزه کرد 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نیلدا جون من امروز رفتم دکتر ، جواب آزمایشمو دید برام پردنیزیون با آسپرین نوشته . باهم تداخل ندارن ؟ ...

نه عزیزم تداخل ندارن، بهترین زمان مصرف پردنیزولون صبحا بعد صبحانس و آسپرین هم همراه باشام چون بعد اون دیگه بدن تحرک نداره

من با همین پسوریازیس طبیعی حامله شدم عزیزم، تازه بعد از مثبت شدن استروئید برام تجویز شد، بخدا به این ...

خدارو هزار مرتبه شکر عزیزم چقدر ذوقم کرد از پیامت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه عزیزم تداخل ندارن، بهترین زمان مصرف پردنیزولون صبحا بعد صبحانس و آسپرین هم همراه باشام چون بعد او ...

مرسی عزیزم . ممنونم هر وقت سوال میپرسم کامل جوب میدی . انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده مهربون 

خدای من خدای معجزه هاست . 
مکمل اصلا نخوردیم ولی بنظر من بهتره هر دو بخورین. بدون تاثیر نیست ۳ ماه قبل پانکچر تغذیه و مکمل خوب ...

چشم عزیزم آره مکمل میدم به همسرم ..قربونت من چهار بار انتقال دادم منفی شده خیلی محتاج دعام با تودلی قشنگت واسه هممون دعا کن😍😍😍 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
خدارو هزار مرتبه شکر عزیزم چقدر ذوقم کرد از پیامت 

من انقد مشکلات داشتم بخدا باید سرلوحه بشم تو این تاپیک😂😂😂 البته مثل من کم نبوده تو این تاپیک

فقط روزی 1000 بار میگم شکر، فقط باید خودش بخواد بقیه بهانه است

مرسی عزیزم . ممنونم هر وقت سوال میپرسم کامل جوب میدی . انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده مهربون&nb ...

کاری نمیکنم که قربونت برم ، مهربونی از خودته

هرچی یادگرفتم از بچه های همین جاس

کاری نمیکنم که قربونت برم ، مهربونی از خودته هرچی یادگرفتم از بچه های همین جاس

همین که با حوصله راهنمایی میکنی یه دنیا ارزش داره . بخدا من خیلی سوالا رو از کاربر داداشمم میپرسم . ایشونم کامل راهنماییم‌میکنه  انشالله مثبت شدنشو اینجا جشن بگیریم . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسی گلم والا این مدل رو متخصص روماتولوژی بهم داده وگرنه دکتر زنانم میخواست قطع کنه . مرسی ج دادی عز ...

خوب قطعا متخصص روماتولوژی خیلی بیشتر از زنان تو این زمینه تبحر داره، من جات بودم واسه آروم کردن ول خودمم که شده پیش یه دکتر ایمونولوژی دیگه هم وقت میگرفتم و نظر اونو هم میپرسیدم، چون دیدم که چقد سر این موضوع استرس داری و این اصلا خوب نیس

همین که با حوصله راهنمایی میکنی یه دنیا ارزش داره . بخدا من خیلی سوالا رو از کاربر داداشمم میپرسم . ...

قربونت برم دوستم این چه حرفیه وظیفمه به هر حال خودم همه این روزا رو گذروندم 😚😚😚😚😚😚

مرسی مهربونم الهی آمین 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
همین که با حوصله راهنمایی میکنی یه دنیا ارزش داره . بخدا من خیلی سوالا رو از کاربر داداشمم میپرسم . ...

اصلا دلم نمیخواد ذره ای از عذابای این 4 سال ناباروری و درمانشو حتی 1 نفر دیگه رو این کره خاکی تجربه کنه، اما متاسفانه نمیشه😔😔

آره سارا جونم یه پا استاد شده خدایی تو این زمینه، وقت میذاره پیامای همه ی بچه هارو میخونه و از تجربه تک تکشون استفاده میکنه حافظه عجیب قوی هم داره ها، حالا چشمش نزنم😂😂

@داداشمممم