2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045372 بازدید | 684462 پست
شاید هماتوم داری باعث لکه بینی میشه، استراحتتو بیشتر کن.

برنجک جون سلام عزیزم من امروز رفتم سلفری دادم اونروز زنگ زده بودم بپرسم فقط گفت آسپرینو چندروز قطع کن درمورد پروژسترون حرفی نزد امروز میگه باید قطع میکردی اونم شاید اختلال ایجاد کنه دوباره نیاز به تکرار داشته باشه

شما پروژسترونو چندروز قطع کردی یانه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
برنجک جون سلام عزیزم من امروز رفتم سلفری دادم اونروز زنگ زده بودم بپرسم فقط گفت آسپرینو چندروز قطع ک ...

سلام عزیزم، نه من پروژستونو قطع نکردم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید هماتوم داری باعث لکه بینی میشه، استراحتتو بیشتر کن.

اره استراحت میکنم

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
برنجک جون سلام عزیزم من امروز رفتم سلفری دادم اونروز زنگ زده بودم بپرسم فقط گفت آسپرینو چندروز قطع ک ...

عزیزم انشالله که جوابش میاد و نی نی سالم و سلامته . 

عزیزم دکتر برام‌اسپرین نوشته فعلا دوماه مونده به تخمک کشی . چه ساعتی استفاده کنم بهتره ؟ پردنیزیونم داده بهم .

خدای من خدای معجزه هاست . 
دوستانی که سلفری انجام دادن پروژسترونتونو چندروز قطع کرده بودید یانه؟

عزیزم پروژسترون نیازی نیست قطع کنی، منم قطع نکردم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خوب می کنی، انشاءالله که رفع میشه به زودی.

ایشالاتوکل به خدا

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
قربونت برم من مهربون

خدانكنه عزيز دل

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

خانما سلام یه سوال ، متاسفانه من امروز یادم رفته بود انوکسامو بزنم همیشه ساعت دوازده ظهر میزدم بنظرتون الان بزنمش ایرادی داره؟ الان بزنم یا دیگه بزارم فردا؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
والا من نمیدونم فاکتو ana مربوط به چیه آنا جون، اما من مشکل tpo داشتم که 86 بود و پسوریازیس که پردنی ...

مرسی گلم والا این مدل رو متخصص روماتولوژی بهم داده وگرنه دکتر زنانم میخواست قطع کنه . مرسی ج دادی عزیزم

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
دوبار انتقال منفی داشتم هر دوبار دو تا جنین انتقال دادن بار سوم قبلش آزمایش های ایمنی انعقادی دادم ...

بخاطر دیدن پیامت اومدم نی نی سایت

صفحه ها رو ورق زدم تا خبر خوشت رو ببینم

وای که چقدر خوشحال شدم

خداروشکر

باور نکردنیه😍😍😍😭😭😭مبااااااارک باشه عزیزم🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم، نه من پروژستونو قطع نکردم.

وااا پس چرا امروز به من اینجوری میگه کلی فکرمو درگیر کرد که نکنه یه وقت تکرار بشه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دخترا جواب اومده مثبت شدم خدایا شکرت . ان شالله قسمت دوستای عزیزم 

علائمت چی بود؟ احساس میکردی لانه گزینی کردن؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوستان کسی بوده تو سیکل پانکچر ( از قبل پانکچر ) ، آسپرین استفاده کنه ؟

بله من از سه ماه قبلش استفاده میکردم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش