2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
عزیزم فککنم low riske نگران نباش😍😍

فدات عزیزم ❤️ میگم فردا باید برم دکتر به نظرت بگم دوباره سونو کنه خیالم راحت شه ؟ یا صبر کنم تا سونو بعدی ضرر ندم به بچه 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
تینا جونم سلام من ترشح زرد رنگ داشتم ولی خارش وسوزش نداشتم به دکترم گفتم هم آنتی بیوتیک داد هم پماد ...

انشالا زودتر برطرف شه 

منم دکتر رفتم گفت نصف یه اپلیکاتور کلوتریمازول بزن 

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تووی غربالگری اول طول سرویکس و شکمی به من گفت۳۸ یعنی خیلی دلم خوش نباشه به اون ؟ کی واژینال ان ...

۳۸ شکمی خوبه.

واسه من شکمی بود ۳۲  واژینال بود ۳۰

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نیلدا جون ولی واقعا چه جالبا شما رو که گفتن باید سرم بگیری یا کلوروکین ولی وقتی طبیعی باردار شدی یه ...

دقیقا تو ivf  همه چیز و با بالاترین دوز درنظر میگیرن که جای هیچ ریسکی نباشه،اما فقط به من گفتن دوبار آزمایش بدم اگه رشد بتا خوبه دگزا بگیرم و روزی یکی بخورم که بعدم نصف شد و قبل 16 هفته ام قطع کرد برام اما تو میکرو دیدم بچه ها تا اخر بارداریشون دارن مثله چیکا جون

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام نیلدا جون یعنی از چهار ماهگی به بعدتون دیگه هیچ دارویی برای ایمنی نخوردین؟ آخه من فقط و فقط ana ...

والا من نمیدونم فاکتو ana مربوط به چیه آنا جون، اما من مشکل tpo داشتم که 86 بود و پسوریازیس که پردنیزولون باعث شد بیماری پسوریازیسم عجیب زیاد شه تو بدنم، یعنی تاثیر عکس گذاشت روم،دیگه مثبت شدم دکتر دگزا داد روزی یکی بعد 12 هفته نصف شد و قبل 16 هفته هم قطع کرد،الان به هیوا جونم گفتم تو ivf دکترا معمولا ریسک نمیکنن عزیزم، چیکا جون و خیلیای دیگه مثله تورک آنا تا زایمانشون پردنیزولون رو داشت، مطمئن باش دکترت با توجه به شرایطت بهت اینو گفته ولی بازم اگه دلت نیست پیش یه دکتر دیگه هم برو کاری نداره که

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نیلدا جون دکتر برای من اینطوری نکرد با وجود آزمایش که دادم باید سرم هم داشته باشم اصلا نگفت باید یکم ...

نظرات دکترا باهم فرق میکنه قربونت برم، هر دکتری یه روشی داره،بودن دکترایی که قطع نکردن تو زمان انتقال  ولی بیشتر بچه ها حتی خودم روند درمانمون اینی بود که گفتم، برای شمام ایشالله خیره دکترتون بهتر میدونه

اخه ترشح همیشه لک میندازه سفت میشه مال من! به سلامتی عزیز دلم ایشالا چندروز دیگه میگی اخیش راحت شدم ...

فدات عزیزم

راستی هیوا جان شما موقعی که رفتی برا آزمایش پروژسترونتو قطع کرده بودی یانه؟

هفته پیش فقط به من گفت آسپرین داری قطع کن حرفی از پروژسترون نزد حالا امروز میگه شاید یه وقت احتیاج باشه صدا کنیم بیای تکرار آزمایش 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

دوستانی که سلفری انجام دادن پروژسترونتونو چندروز قطع کرده بودید یانه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

سلام دوستان منم برای ivf میخوام برم مام البته شهرستان هستم 

امیدوارم موفق باشم ۲۷ نوبت دارم 

امیدوارم دوستان دیگر که انجام دادن مثبت بشه 

به نظرتون مام خوبه ؟؟؟پیش دکتر لاهوتی نوبت دارم 

ممنون میشم کمکم کنید

نیلدا جون دکتر برای من اینطوری نکرد با وجود آزمایش که دادم باید سرم هم داشته باشم اصلا نگفت باید یکم ...

سلام عزیزم خوبی من الان ازدکتر برگشتم سونوکرد شکرخدامشکلی نبود و اندومتر ۹بود ک گفتن نرماله و اینکه یه فولی ۲۰داشتم ک داشت آزادمیشد دکتر گفت اقدام کن خدارو چه دیدی شاید شد.داروهامم داد ک اگه پری شدم شروع کنم استرادیول داد و پردنیزولون نصف بخورم ازاول پری و فموبرا و فرتیل سی ام.گفتم سرم بده گفت تواوضاع کرونا خطرناکه و لازم نداری

سلام دوستان منم برای ivf میخوام برم مام البته شهرستان هستم  امیدوارم موفق باشم ۲۷ نوبت دارم&nb ...

سلام عزیزم بسلامتی بعله مرکز خوبیه اماهزینه هاش خیلی بیشتر ازجاهای دیگس.واینکه من دکتر لاهوتی رو ازاینستا دنبال میکنم بنظرم خیلی مهربونن و انرژی مثبت دارن

وای من خراشم دادم یعنی اثرش رفته😥

از دکترت بپرس عزیزم،شاید با هیسترو مدلش فرق بکنه، منم تو همین تاپیک خوندم که دکترا گفتن چون پردنیزولون ضدالتهابه خراش فایده نداره، فکر کنم حتی دکتر شوره جون هم بهشون گفته بود

سلام عزیزم بسلامتی بعله مرکز خوبیه اماهزینه هاش خیلی بیشتر ازجاهای دیگس.واینکه من دکتر لاهوتی رو ازا ...

ممنون که جواب دادین بله منم ایشونو از اینستا دیدم 

ببخشید شما درباره هزینه ها اطلاعی دارین واینها بیمه کلا هیچ هزینه ای نمیده ؟

ممنون که جواب دادین بله منم ایشونو از اینستا دیدم  ببخشید شما درباره هزینه ها اطلاعی دارین وای ...

من پارسال انجام دادم و فقط ویزتای اولیه مام بود اطلاعی ازهزینه ندارم.ولی مثلا من پارسال ک رفتم سونوکردن باویزیت شد۳۷۰هزار وبیمه هم قرارداد ندارن مگراینکه خودتون تکمیلی باشید ک برای تخمک کشی بهتون برگه میدن ک پس بگیرین