2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم عیب نداره اصلا اصلا ناراحت نباش .خودتو تقویت کن ورزش کن ازمایش سی دی مارکر ها رو بده دو سه ماه ...

روحیم خیلی بهم ریخته 

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

سلام دوستان

اولین سونو را رفتم . ۵ هفته و ۵ روز

ساک دیده شد. فتال پل دیده شد . 

اما قلب را ندید

با دو تا دستگاه سونو کرد و دنبال قلب گشت اما ندید

دکتر گفت همه چی خوبه نگران نباش تشکیل میشه

۲ هفته دیگه وقت داد

کسی تو هفته ۵ قلب را دیده

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
انشاالله سه روزه بودن جنین‌ها ولی از صبح لکه بینی دارم اونم به صورت لک قهوه ای رنگ 

ان شالله که مثبت هستی 

منتظر جوابت هستیم

بیخبرمون نذار

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
کاش عکس میفرستادی فکر کنم یه خورده بالاس. فاکتور دیگه ایی بالا نبود؟ برای من ana بالا بود fana لب مر ...

باشه‌عکسشوبرات‌میفرستم

وااای‌بعدایمنی‌بایدبرم‌روماتولوژی؟🤦‍♀️

نمیدونی‌روماتولوژی‌چندشننبه‌هاس‌تورویان؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ان شاالله به حق حضرت زهرا .س.   معجزه وار طبیعی باردار شی

انشاالله .نمیدونم چیبگم انگار خاموش شدم حالم زیاد خوب نیست .

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
ماشالا جون از کجا فهمیدی عفونت داری؟  من تاحالا نداشتم اصلا نمیدونم متاسفانه علائمش چیه فقط ای ...

هیوا جون کلا ترشحات تو بارداری زیاد میشه اون طبیعیه من ترشحات زرد رنگ داشتم که رو شورتم لک مینداخت ولی خارش وسوزش نداشتم به دکترم گفتم دارو داد

راستی عزیز من امروز رفتم آزمایشگاه نیلو سلفری دادم ولی گفت ۱۸ تا ۲۰ روز دیگه آماده میشه جوابش براشما همینقدر دیر گفتن؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍