2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
شوره جان تبريك ميگم عزيزم ايشالله به سلامتي و دل خوش دوران بارداري رو طي كني       ...

ممنونم سلامت باشی. من سومین انتقال با اخرین جنین هام بود. همسرم آزواسپرم بود با تسه نمونه پیدا کردیم. ان شالله بزودی قسمت دوستانم😍

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزيزم من رزاقي هستم به رزاقي گفتم گفت با جنين شناس صحبت كنم منم نميتونستم حضوري برم تلفني هم گفت ...

معمولا به نسبت کیفیت جنین داخل بسته ها قرار میدن. داخل نی از هر کیفیتی میزارن

خدایا شکرت
خوبه خداروشکر حدود ۳۱ هست حالا برم این هفته ان شاالله رفته باشه بالا ان شاالله خیره

سلام عزیزم شما برای طول سرویکس سونو واژینال هم انجام دادی یا فقط شکمی؟ الان استراحتت نسبی هست یا مطلق؟ بهتون شیاف هم دادن؟

سلام عزیزم نگرانم خیلی دلشوره میگیره ادم تو اون دفعاتی که منفی شدین زیر دلتون هم تیر میکشید؟

اره عزیزم کلی علائم داشتم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ببین عزیزم برو توپیج دکتر لاهوتی باجنین شناس مام صحبت کرده و پرسیده توهرنی چندتا جنین میزارین.اونم ج ...

آخه براي من هر 4تا جنين a هستش كه سه روزه فريز شده كه سه تا هشت سلولي يكي هم چهار سلولي. يعني منظورتون اينه كه جاهاي ديگه هم بيشتر از 2 جنين تو هر ني ميزارن؟

نه عزیزم دکتر توکلی معتقد بود باید سرم هم داشته باشم اما چون اوج کرونا بود و اصلا سرم گیر نمیومد ایش ...

نیلدا جون ولی واقعا چه جالبا شما رو که گفتن باید سرم بگیری یا کلوروکین ولی وقتی طبیعی باردار شدی یه قرص کفایت کرد

انگار تووو این راه وقتی ادم ای وی اف میکنه داروها رو تهاجمی به بدنمون میدن 🤔🤔

مامان گلا منو راهنمایی میکنید دکتر برا عفونت کرم واژینال داده بهم ولی یادم رفت طریقه مصرفشو بپرسم چ ...

ماشالا جون از کجا فهمیدی عفونت داری؟ 

من تاحالا نداشتم اصلا نمیدونم متاسفانه علائمش چیه فقط اینکه یه هفته س یکم ترشحاتم بیشتر شده 

سارا جون شما برا عفونتت دکتر قرص آنتی بیوتیک چی داده بود بهت؟ برا من سفیکسیم ۴۰۰ داده روزی یکی تا ۷ ...

به منم سفکسیم داد تا ده روز

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم شما برای طول سرویکس سونو واژینال هم انجام دادی یا فقط شکمی؟ الان استراحتت نسبی هست یا مطل ...

سلام عزیزم برای طول سرویکس سونو واژینال انجام میدن

من از اول بارداری استراحتم فقط کار واجب دارم بلند میشم نه اشپزی می کنم نه کار خونه خونه مادرمم

شیاف از اول یدونه داشتم همونو هنوز قطع نکرده گفت اگه طول سرویکسم خوب باشه ۲۳ هفته قطع میکنه

آخه براي من هر 4تا جنين a هستش كه سه روزه فريز شده كه سه تا هشت سلولي يكي هم چهار سلولي. يعني منظورت ...

بعله من خودم ۹تاجنین داشتم ک تو ۳تانی بود .۱نی دوتاییaیه نی ۴تایی ک ۳تاaبود و یه بی ک دوتاش بلاست شد.والانم اخرین نی ک ۳تاجنین ک دوتا Aویکیb