2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
چون آخرین جنینامه انقدحساس شدم‌توام اخریاس؟

جنین یه چهار پنج تایی دارم دیگه نمیدونم بتونن از فریز دربیان یانه انتقال اولم پنج تاش ازبین رفتن رشد نکرده بودن اینارو دیگه نمیدونم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
نه متاسفانه نگفت دکتر خودم نبود یه دکتر جانشین  کرده بود پرسیدم فقط سنش و گفت شما مطب دکتر  ...

مطب دکتر خودم سونو شدم 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم. ان شالله به زودی قسمت دوستان بشه. ان شالله بسلامتی بقیه بارداری طی کنی😍

انشاءالله عزیزم، سلامت باشی

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
جنین یه چهار پنج تایی دارم دیگه نمیدونم بتونن از فریز دربیان یانه انتقال اولم پنج تاش ازبین رفتن رشد ...

من انتقال اولم دوتامورولابود ک هموناروگذاشتن.انتقال دوم یه بسته چهارتایی بود ک بلاست کردن دوتاش ازبین رفت.اینادیگه ۳تاس ک مورولاس میخوام بگم همونجوری بزارن دوتاشaیکیb

من انتقال اولم دوتامورولابود ک هموناروگذاشتن.انتقال دوم یه بسته چهارتایی بود ک بلاست کردن دوتاش ازبی ...

من انتقال اولم سه تا سه روزه گذاشتن.الانم سه روزه میزارن

خب تقویتیا برااینن ک سیستم ایمنی رو اوکی کنن ک مریض و..نشی

این مشکلات ایمنی اصلا ربطی به سیستم ایمنی قوی نداره. مثلا بیماری ام اس یه بیماری خود ایمنیه. اون مکمل ها مسئله ایی ندارن باز هم بهتره هر چی رو از پزشکتون بپرسین.

خدایا شکرت
من انتقال اولم دوتامورولابود ک هموناروگذاشتن.انتقال دوم یه بسته چهارتایی بود ک بلاست کردن دوتاش ازبی ...

انشاءالله باهمینا دیگه مامانی

سلام سیلویا جون .نی نی کوچولو خوبه ؟ عزیزم‌ ال آرژنین رو چند وقت قبل پانکچر استفاده کنم بهتره ؟ راست ...

ممنون عزيزم خدا رو شكر فعلا خوبه همه چي 

براي كيفيت تخمك از ٣ ماه قبل ولي ال ارژنين كافي به تنهايي نيست براي اين منظور 

كلا" عارضه اي نداره ال ارژنين ، براي اقايون مكمل پروفرتيل هم خيلي خوبه اگه پيدا بشه 

ممنون عزيزم خدا رو شكر فعلا خوبه همه چي  براي كيفيت تخمك از ٣ ماه قبل ولي ال ارژنين كافي به تن ...

خدا روشکر . انشالله سالم و سلامت بیاد بغلتون . 

مرسی عزیزم . پروفرتیل رو پیدا کردم ولی دکتر گفت فرتیل اید یا فرتیل سان که متاسفانه فعلا پیدا نکردیم . اگه اون نباشه حتما پروفرتیل رو میگیرم 

خدای من خدای معجزه هاست .