2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااااااااای عزیز دلم 🥰🥰🥰🥰 قربونت برم الهی شکر نمیدونی چقدر منتظر این خبر بودم الهی به سلامتی ...

ممنونم عزیز دلم بخدا اینقدر از خودم دور میدیم. ان شالله بزودی دوستام هم نتیجه تلاششون رو ببینن

خدایا شکرت
وای وای😭😭😭😭خدیا چی دارم میشنوم یکی دیگه ازمنتظرا کم شد خدایاهزاربارشکرت.ما رو هم دعاکن تواین حال ...

ممنون عزیزم ان شالله بزودی قسمت شما هم میشه. خدایا خودت به همه منتظرها فرزند صالح و سالم ببخش

خدایا شکرت
ممنون عزیزم ان شالله بزودی قسمت شما هم میشه. خدایا خودت به همه منتظرها فرزند صالح و سالم ببخش

آمین عزیزم.شوره جون توام هیسترو کرده بودی؟داروهات چی بود؟ توروخدا ازمراقبتات و کارایی ک کردی بگو دلمون آروم بشه.ازمایش ایمنی و ایناداده بودی

ممنونم عزیز دلم بخدا اینقدر از خودم دور میدیم. ان شالله بزودی دوستام هم نتیجه تلاششون رو ببینن

عزیزم خیلی تبریک میگم و خدا رو هزار مرتبه شکر .. انشاالله سالم بگیری بغلت.. انشاالله خیلی زود همه ی منتظرای بچه و منتظرای این تایپیک مامان بشن🙏🙏و خانم های باردار بسلامتی فارغ بشن آمین

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

دوبار انتقال منفی داشتم هر دوبار دو تا جنین انتقال دادن

بار سوم قبلش آزمایش های ایمنی انعقادی دادم هر دو یه مشکل جزئ داشت انوکسا و هیدروکسی برام تجویز کردن.جنین های ۳ روزه برام انتقال دادن

از دو ماه قبل انتقال پیاده روی میرفتم شکمم رو با  روغن سیاه دونه بعضی وقت ها چرب میکردم ولی همیشه به کمرم شال بسته بود. فردای انتقال از تهران تا ساری اومدم هر یک ساعت ایستادم و یه چند دقیقه راه رفتم. استراحت نسبی داشتم برا خودم غذا میذاشتم ولی سعی کردم دولا راست نشم

خدایا شکرت
صلوات بفرست گلم . انشالله چیزی نیست . ولی به خودت مسلط باش . بحثی که میدونی به دعوا ختم‌میشه رو ادام ...

از بعد دعوا کمرم وزیر دلم درد میکنن بنظرت برم یه سونو؟

یه دفعه ای جرقه دعوا خوردش

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
فدای دل مهربوونت بشم عزیزم ممنون که بفکرم هستی خداخودت کوچولوی قشنگت سالم و سلامت در پناه خودش نگه د ...

فدات عزیزدلم الهی که چندروز دیگه شما بیای خبر خوش بدی بهمون

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم قربونت طول سرویکس رو واژینال سونو میکنه بعد شکمی هم سونو میکنه من ۱۶ هفته بودم بهم گفت ...

مرررررسی عزیزم 

ممنون عزیزم انشالله به دنیا اومدن نی نی نازت😍

انشاءالله زودی زود شنیدن خبر بارداری شما عزیزدلم