2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045774 بازدید | 684483 پست
بچه ها برا یبوست قطره چی بود میگفتین خوب بود؟

شربت لاکسی ژل؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااای‌‌نه پس‌چرا‌اون‌ماماهه‌به‌من‌گفت‌آزمایش‌کاریوتایپ‌بدید جوابش‌آماده‌شد‌.بیارایمنی‌نشون‌بده چق ...

آزمایش هاچطور بود؟ سالم بود؟ من فاکتور روماتیسمم بالا بود منو ارجاع دادن. دکتر مشایخی . زنگ بزن رویان بگو وصلت کنن به کارشناس دوباره بپرس پیش کی باید نوبت بگیری

خدایا شکرت
عزیزم منم انتی تی پی او و اینا همه چی خوب بود سی دی ها رو دادم سی دی ۱۹ بالا بود

خوب سارا جون بالا بود بهت دارو داد؟ منظورم اینه که اگه بالا باشن یا دارو درست میشن ؟ منم میخوام به دکتر پیشنهاد بدم برام بنویسه ایمنی انعقادی رو . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
نه عزیزم فردا ان شالله . دعا کن عزیزم

چشم گلم . انشالله فردا خبر بارداری تو و یه کاربر دیگه هست فردا آزمایش داره (اسمش یادم رفت ) 😊 رو میشنویم و خوشحال میشیم . توکل بخدا

خدای من خدای معجزه هاست . 
آزمایش هاچطور بود؟ سالم بود؟ من فاکتور روماتیسمم بالا بود منو ارجاع دادن. دکتر مشایخی . زنگ بزن رویا ...

برامن‌فقط‌آزمایش‌کاریوتایپ‌.فاکتورهای‌انعقادی‌‌ویه چندتا

آزمایش‌نوشته‌بود..یه‌نامه‌هم‌دادبرم‌پیش‌ایمنی..سونوی‌داپلرهم‌نوشته‌برام‌از۵تا۸‌پریودی‌انجام‌بدم

دکترمنم‌مشایخی‌هس

میشه‌بگی‌فاکتورهای‌روماتیسیم‌‌کدومن؟

راستی‌شماسونوداپلرشدید؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه ها یه چیزی بگین دلم آروم بگیره از دوشنبه رفتم غربالگری قلب یکیشون وایساده بود دلم آروم نمیگیره همش شور این یکی رو میزنه همش میگم پاشم برم سونو اما میگم ضرر داره از یه طرف میگم جواب آزمایشم بیاد یکم دلم آروم شه نمیدونم دارم دیوونه میشم دیگه همش دلم میخواد گریه کنم اما جلو خودمو میگیرم خیلی اعصابم خورده همش میگم شاید تقصیر من بوده بچه قلبش وایساده نمیدونم آخه دقیقا زمانی بوده که خونه داشتم استراحت میکردم مغزم خراب شده با این فکرا چیکار کنم انگار دارن جوونمو میگیرن 😔😔😔

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام عزیزم  کدوم بهتره ؟؟ چند بار باید برم تهران؟

من‌خودم‌رویان‌میرم

واللا‌ازاون‌یکی‌مراکزهاخبرندارم

من‌تازه‌شروع‌کردم‌رویان‌میرم‌

اماخب‌تاپرونده‌تکمیل‌بشه‌وداروهاشروع‌بشه‌وپانچر‌وانتقال

فکرکنم‌۱۰‌تا۱۵جلسه‌بایدرفت‌تهران

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻