2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045712 بازدید | 684480 پست
بچه ها یه چیزی بگین دلم آروم بگیره از دوشنبه رفتم غربالگری قلب یکیشون وایساده بود دلم آروم نمیگیره ه ...

فکر بد نکن تو به ما دلخوشی میدادی همیشه توروخدا اروم  باش برات ایه الکرسی می خونم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه آمپول ۷ صبح میزنم بخوام شیاف اضافه کنم ساعت چند استفاده کنم؟

عزیزم معمولا میگن هر ۱۲ ساعت باشه بهتره که کل روزو پوشش بده مثلا ۷ شب بذار شیافتو

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها یه چیزی بگین دلم آروم بگیره از دوشنبه رفتم غربالگری قلب یکیشون وایساده بود دلم آروم نمیگیره ه ...

چراخودتو عذاب میدی عزیزم خواست خدابوده اگه زبونم لتل تودخالتی داشتی خب زبونم لال زبونم لال برااون یکیم اتفاق میفتاد خیالت راحت ک سالمه

تو قزوین چطور ؟ دکتری هست انجام بده

عزیزم‌جهاددانشگاهی‌‌انجام‌میده‌‌

ارتباطی..یعنی‌تلفنی‌مشخصاتت‌میگن مرکزتهران

دستورداروهاتو‌میگیرن‌بهت‌میدن.آماده‌شدی‌میری‌تخمک‌گیری‌.

یه‌دکترهم‌بوددکتراعتماد‌

اونم‌۳ماه‌میگن‌نیس‌رفته‌خارج‌..اما‌میگن‌قراربرگرده

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
برامن‌فقط‌آزمایش‌کاریوتایپ‌.فاکتورهای‌انعقادی‌‌ویه چندتا آزمایش‌نوشته‌بود..یه‌نامه‌هم‌دادبرم‌پیش‌ای ...

داخل آزمایش های ایمنی من بود  ana بالا و fana لب مرز بود.داپلر دادم مسیله ایی نبود عکس رنگی و سونو هیسترو هم دادم کاریویاتپ و آزمایش های ایمنی و انعقادی هم دادم

خدایا شکرت
آزمایش هاچطور بود؟ سالم بود؟ من فاکتور روماتیسمم بالا بود منو ارجاع دادن. دکتر مشایخی . زنگ بزن رویا ...

آزمایش‌هانبردم‌نشون‌بدم‌که‌هنوز

کاریوتایپ‌فکرکنم‌خوبه

انعقادی‌هم‌دوتافاکتور‌مشکل‌داره

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
داخل آزمایش های ایمنی من بود  ana بالا و fana لب مرز بود.داپلر دادم مسیله ایی نبود عکس رنگی و س ...

داپلرچطوریه

سخته

دکترمشایخی‌خودش‌انجام‌میده؟

من‌یادم‌رفت‌بگم‌مریض‌مشایخی‌هستم

عزیزم معمولا میگن هر ۱۲ ساعت باشه بهتره که کل روزو پوشش بده مثلا ۷ شب بذار شیافتو

گفتن امپول بزن ولی دو تا امپول سخته اگه بخوام اضافه کنم ترجیح میدم شیاف بزارم الان دوباره یکم لک دیدم

خدایا شکرت
من‌خودم‌رویان‌میرم واللا‌ازاون‌یکی‌مراکزهاخبرندارم من‌تازه‌شروع‌کردم‌رویان‌میرم‌ اماخب‌تاپرونده‌ت ...

من پیش دکتر روماتولوژی رفتم چندتا سوال پرسید گفت روماتیسم نداری چون قندم لب مرزی بود بجای پردنیزولون هیدروکسی کلروین برام تجویز کرد چون اون فاکتورهام بالا بود آزمایش های رو ماتیسم ندادم. 

خدایا شکرت
صاحل جون کاریوتایپ رو بردی نشون بدی ؟ 

نه‌عزیزم

۲۳بایدبرم‌نشون‌بدم

اما‌ظاهرا‌خوبه‌فکرکنم

کاریوتایپ‌براماهاکه‌یه‌بچه‌داریم‌فکرکنم‌مسخره‌هس

نزدیک‌۲میلیون‌پول‌بی‌زبون‌میریزیم‌بیرون

داپلرچطوریه سخته دکترمشایخی‌خودش‌انجام‌میده؟ من‌یادم‌رفت‌بگم‌مریض‌مشایخی‌هستم

نه میری بخش داپلر دکترای رادیولوژی انجام میدن. نه بابا سونو معمولیه فقط دستگاهش پیشرفته تره

خدایا شکرت
مشکلت چیه؟ مرکز خوبیش اینه همچی یجا جمع شده. برا ما از شهرستان میایم راحتتره

عزیزم‌شماازکدوم‌شهرمییاید‌رویان؟