2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045781 بازدید | 684484 پست
قزوینم ، تهران میتونم بیام

سلام‌همشهری

عزیزم ‌‌مام‌ابن‌سینا‌رویان‌.‌خوبن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انگاری گفته بودی دختره مگه نگفت احتمالا دختره

نه فدات شم تو ان تی گفت ۶۰ درصد پسره ولی خب قطعی نیست دیگه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

آبجی جونام اوناکه سلفری انجام دادن راهنماییم کنن اگه من امشب آسپرینمو نخورم میتونم فردا برم آزمایش بدم؟ مشکلی نداره؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه فقط باید آزمایش ژنتیکمونو ببینه بگه برین میکرو  اخه شوهر من انواع اقسام مشکلارو داره ژنتیکم ...

عزیزم‌مگه‌آزمایش‌ژنتیک‌‌بایددکترمردان‌ببینه؟

ماهم‌آرمایش‌کاریوتایپ‌دادیم‌امابایدببریم‌دکترایمنولوژی‌ببینه؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم‌مگه‌آزمایش‌ژنتیک‌‌بایددکترمردان‌ببینه؟ ماهم‌آرمایش‌کاریوتایپ‌دادیم‌امابایدببریم‌دکترایمنولوژی ...

کاریوتایپ دادی؟ همونجا نوشته چطوره؟ برا ما مشکلی نداشت دکتر  خودمون دید فکر کنم مشکلی باشه دکتر ژنتیک باید ببینه

خدایا شکرت
کاریوتایپ دادی؟ همونجا نوشته چطوره؟ برا ما مشکلی نداشت دکتر  خودمون دید فکر کنم مشکلی باشه دکتر ...

آره‌عزیزم

شماهم‌رویان‌هستی؟

به‌ما‌نامه‌دادن‌بایدبرم‌پیش‌‌دکترایمنی

گفتن‌آزمایشاتم‌میبری‌نشون‌میدی

آره‌عزیزم شماهم‌رویان‌هستی؟ به‌ما‌نامه‌دادن‌بایدبرم‌پیش‌‌دکترایمنی گفتن‌آزمایشاتم‌میبری‌نشون‌میدی

دکتر امیر چقماخی دکتر ایمونولوژی رویانه. من آزمایش های ایمنی رو پیشش بردم منو ارجاع داد به روماتولوژی

خدایا شکرت
دکتر امیر چقماخی دکتر ایمونولوژی رویانه. من آزمایش های ایمنی رو پیشش بردم منو ارجاع داد به روماتولوژ ...

وااای‌‌نه

پس‌چرا‌اون‌ماماهه‌به‌من‌گفت‌آزمایش‌کاریوتایپ‌بدید

جوابش‌آماده‌شد‌.بیارایمنی‌نشون‌بده

چقدرآدم‌پاس‌میدن‌اینوراونور

عزیزم‌دکترشما‌تورویان‌کیه؟