2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045868 بازدید | 684487 پست
هنوز پریود نشدی؟؟من اینماه خونریزیم بیشتره نمیدونم مال هیسترو باشه

عزیزم بسلامتی ان شاالله این دفعه مامان میشی دلم روشنه برات.جواب هیستروت اوکی بود؟ سونونکرد؟ داروچی بهت داد.نه من ماه قبل ۲۳شدم دارم قرص پروژسترون میخورم فعلا۴تاخوردم احتمالا اخرهفته بعدمیشم

عزیزم بسلامتی ان شاالله این دفعه مامان میشی دلم روشنه برات.جواب هیستروت اوکی بود؟ سونونکرد؟ داروچی ب ...

سلامت باشی عزیزم.ممنون همچنین شما عزیزم.بله جواب پاتولوژی خوب بود.سونوهم کرد‌.دارو هم پرد فولیک اسید متفورمین سیلدنافیل آسپرین مولتی ویتامین ال کارنتین ویتامین دی اینارو بهم داد

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من فردا روز 10 هست که استرادیول رو قطع کردم ولی هنوز خبری از پری نیست که نیس. به نظرتون منتظر بمونم همچنان یا برم پیش دکتر معاینه کنه ؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چه خوب ...خدا رو شکر

بسلامتی انشالله . دکترتون کی بود ؟ کی پانکچر شدی ؟ 

منم تازه شروع کردم برای تعیین جنسیت ‌ . البته فعلا داریم مکمل استفاده میکنیم .‌تا ۱۵ دی که داروهای پانکچر رو به امید خدا شروع کنم

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم برا من رویان بود تو شهریور ۳۶۰۰ هزینه شد 

عزیزم‌من یه سوال مهم دارم . ممنون میشم‌جواب بدی 

روز پانکچر تا شوهرم داره نمونه میده ، منو میبرن اتاق عمل یا نه بعدش میبرن ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم‌من یه سوال مهم دارم . ممنون میشم‌جواب بدی  روز پانکچر تا شوهرم داره نمونه میده ، منو میب ...

عزیزم اول صداتون میکنن میرین نمونه شوهرو میگیرن بعدش صدا میکنن برا اتاق عمل تخمک شمارو میگیرن 

موقع نمونه گرفتن از همسرت خودت هستی خیالت راحت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍