2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
بله عزیزم ازمایش بین ۱۶ تا ۱۷ هفته بهترین زمانشه سونو هم از ۱۸ به بعد

آها مرسی عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنونم عزیزم 34تا تخمک ازم گرفتن گفتن کشک و دوغ و هایپ و سفیده تخم مرغ بخور کار دیگه ای هست که ان ...

الهی که کلی جنین خوب وعالی براتون تشکیل بشه عزیزم

کار دیگه اینکه وسیله سنگین بلند نکن استراحت کن همون رژیم پر پروتئین داشته باش انشاءالله که زودی روبراه میشی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان لطفا هزینه انتفال جنین تو این سال رو به من بگید،

سلام عزیزم برا من رویان بود تو شهریور ۳۶۰۰ هزینه شد 

ا من تو هفته ۶ شروع شد تهوع شدید و ..... هر چند بودنش عذابه ولی نبودش هم استرس میاره می دونم البته خ ...

سلام شما هفته چند هستین؟ بجز حالت تهوع دیگه چه علائمی دارین؟ 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
اره دیگه چاره چیه راهی نیست من همش میترسم برا ذخیره تخمدان اما غصه خوردنم الان فایده نداره اصلا ...

اره عزیزم اصلا غصه نخور به فکر اون یکی جوجت باش عزیزم

خدا بزرگه ان شاالله همه باردارا نی نی هاشونو سالم بغل کنن🤲🤲🤲

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها من آخر هفته پنجم هستم اما هیچ علامتی ندارم، فقط امشب یذره لک داشتم. طبیعیه که هیچ حسی نداشته ...

تورم سینه و دردم نداری؟کمردرد؟

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
سلام دوستان لطفا هزینه انتفال جنین تو این سال رو به من بگید،

فقط هزینه انتقالم ۲۶۰۰شد ۶۰۰داروهام

بیمارستان دولتی بودی؟ من اردیبهشت انجام دادم ۴تومن شد فک کنم

اره عزیزم حالت کلینیکه زیر نظر رویانه خیلی مناسبه کلا برام ۱۶تومن تموم شد