2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
گلم با وجود این همه تهوع کمر درد و شکم درد نمیگیری من حالا گهگاهی استفراغ کردنی گلاب ب روت زیر شکمم ...

شکمم چرا اما چاره چیه

اوایل که میگفتم بچه الان میوفته اینقد بهم فشار وحشتناک میومد و بعدش درد میگرفت😔 حالا من عمل فیبروم کردم خط سزارین دارم اونم جای خود دردش🥶دکترم برا همین گفت اصلا برا بچه و خودم خوب نیست شده تا روز اخر زایمان باید امپول بزنم 🤕

بچه ها من آخر هفته پنجم هستم اما هیچ علامتی ندارم، فقط امشب یذره لک داشتم. طبیعیه که هیچ حسی نداشته ...

از بندگان برگزیده خدایی که علائم نداری برو شکررر کن ایشالا هم سراغت نیاد بارداری راحتی داشته باشی به سلامت زایمان کنی عزیزم😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم استراحتت بایدبیشترباشه کارسنگین نکنی چیزسنگین بلندنکنی پله بالا پایین نکنی نزدیکی اصلا نداشته ...

نرفتم پیشش هنوز جواب آزمایش غربالگری نیومده شما هم اینجوری بودی؟ 

بچه ها من آخر هفته پنجم هستم اما هیچ علامتی ندارم، فقط امشب یذره لک داشتم. طبیعیه که هیچ حسی نداشته ...

ا من تو هفته ۶ شروع شد تهوع شدید و ..... هر چند بودنش عذابه ولی نبودش هم استرس میاره می دونم البته خیلی ها بی علامتن کاش از اون دسته باشی

خب معده هورمونی نیست . تاموکسیفن هورمونیه . ولی میدونم که بی ربطه . چند روزه جوابش آماده شد ؟

۱۲روزه‌حاضرشد

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اگر فقط ذخیره تخمدان باشه (amh) فرقی نمیکنه چه روزی اگر lh  یا fsh داشته باشی روز دو یا سه بای ...

نه عزیزم . پرولاکتین و CBC,amh و tsh  بود

اون ووتایی که شماگفتین‌ نیست تو برگه ی جواب 

خدای من خدای معجزه هاست . 
الهی عزیزم فدات شم خدا به دلت آرامش بده درکت میکنم ❤❤❤❤

قربونت برم عزیزم انشاالله خدا دل هممونو شاد کنه ❤️🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم ناراحت نباش بجاش جای یدونه نی نی ت خیلی بهتر و امن تر شده احتمال سقط و زایمان زودرسش خیلی خیلی ...

درسته حرفات همش مرسی ازت بابت قوت قلبی که میدی درسته حتما اینجوری بهتر بوده برام❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عیبی نداره مصلحت خداست . خدارو شکر نی نی گلی سالمه

راضیم به رضای خدا همین یه دونه هم آرزوم بود واقعا❤️

وای وای چقدر پست هات رو خوندم ناراحت شدم😭😭😭 یاد اون روز خودم افتادم، انقدر حالم بد شد اصلا نفهمی ...

خیلی حالم بد شد اونجا که سونو داشت میکرد خودمم احساس کردم اونیکی کوچیکتره و تکون نمیخوره اما همین کت گفت انگار قلبمو کند واقعا سخته اما کاری نمیشه کرد دیگه باید به خاطر این یه دونه دسته گل باهاش کنار بیایم ایشالا این یه دونه به خوبیو خوشی بیاد همش به همسرم میگم این بچه بامعرفتیه رفیق نیمه راه نیست  میمونه تا تهش🤲🏻❤️

ذخیره تخمدان الان دیگه برا میکرو چه فایده ای داره پرولاکتین بده با تیروید چون اینا مشکل باشه تخمک خو ...

دادم عزیزم . تیرویید ۱.۱۵ بود پرولاکتینم ۱۴ . راستی پرولاکتین چیه ؟

خدای من خدای معجزه هاست .