2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزدلم خوبی خداروشکر که کوچیکتر شده الهی هر چی میاد کوچیکتر میشه کامل از بین میره🤲🤲

سارا جون غربالگری دومو از چه هفته ای باید بریم بدیم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
انشاءالله با دعای خیرت عزیزدلم تو دوران بارداری کلا قرص برا چربی نمیتونن بدن چون همشون ضرر داره فقط ...

خود بارداري سطح كلسترول را افزايش ميده ولي اينطور نيست كه هر ماه بره بالاتر ، شما روزي دو تا نيم ساعت ميتونيد پياده روي كنيد و قرص اسپرين هم بخوريد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما خوبید امروز یهویی یاددعای مشلول افتادم به نیت تک تکتون خوندم ودعاکردم به نیت ماشالا جان ا ...

فدای لطف ومحبتت بشم مهربونم 

الهی که به حق یتیمی بچه های امام حسین چندروز دیگه خبر خوش ازت بشنویم وبارداریه خیلی راحتی داشته باشی ونی نیت صحیح وسالم بیاد بغلت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سیلویا جان شما چند تا جنین داشتین؟ انتقال چندم مثبت شدین؟ سرم و پردنی هم دارین؟

من ١١ تا جنين داشتم ، انتقال اول مثبت شدم سرم نداشتم ، پردنيزولون چون مشكل كم كاري تيروييد داشتم دكتر داد ، دو تا جنين بلاست انتقال دادم 

خود بارداري سطح كلسترول را افزايش ميده ولي اينطور نيست كه هر ماه بره بالاتر ، شما روزي دو تا نيم ساع ...

قرص آسپرینو از اول انتقالم میخورم سیلویا جون

عزیزم مکمل هایی که قبل از انتقال باید بخورم رو میگی ؟ و سوال دیگه اینکه اون قرص پیروکسیکام بود یا ا ...

از يك ماه قبل انتقال روزي ٦ گرم ال ارژنين (٣ تا دو گرم ) ، ويتامين e و ويتامين d ، البته من روزي يك عدد مولتي ويتامين پريناتال ميخوردم كه توش ٣٠ ميلي گرم اهن و فوليك اسيد و امگا ٣ داره 

انشالله به زودي مامان بشي 🙏

خود دکتر نوشت برام عزیزم تو آزمایش غربالگریم نوشته بود

آهان پس منم حتما دارم فردا دارم میرم ازمایش و سونو 😑با اینکه سلفری دادم اما بازم استرس دارم

من هفته شش ازمایش داده بودم کراتینم ۰.۶۹ بود با شما هم خیلی فرق نداره ها اما گفت نرماله الان توی ازمایشم رفتم دیدم

از يك ماه قبل انتقال روزي ٦ گرم ال ارژنين (٣ تا دو گرم ) ، ويتامين e و ويتامين d ، البته من روزي يك ...

عزیزم در مورد پیروکسیکام هم بهم توضیح بده ممنون 

قرص بود یا آمپول ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
قرص آسپرینو از اول انتقالم میخورم سیلویا جون

چربي بالا در بارداري نگراني نداره فقط پياده روي كن و اگه سابقه ي قبلي چربي خون داري كمي هم رعايت كن اون بالا بودن کراتینین هم مي بينم بهتون مي گم 

سلام خانما خوبید امروز یهویی یاددعای مشلول افتادم به نیت تک تکتون خوندم ودعاکردم به نیت ماشالا جان ا ...

سلام عزیزم 

ان شاء الله قبول باشه

دعای خیلی خوب و مجربی هست چه توفیقی نصیبت شده 

الهی حاجتت روا و با انتقالت مثبت بشی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم در مورد پیروکسیکام هم بهم توضیح بده ممنون  قرص بود یا آمپول ؟؟

پيرروكسيكام كپسول هست كه يكساعت قبل انتقال بخوريد شانس لانه گزيني را افزايش ميده ، تزريق hcg داخل رحمي هم موقع انتقال شانس را بالا مي بره ولي من نداشتم اين را 

ديگه اينكه حتما جنين بلاست و هچينگ شده انتقال بديد 

با ارزوي موفقيت به زودي براتون 

خب خداروشکر داشتم نگران میشدم ببخشید ترشح و حالت درد پریود دارم ولی لک بینی نداشتم 

عزیزم خوب از اثرات داروهاست.... 

در ضمن علائم بارداری میتونه مشابه پریودی هم باشه.... 

انشالله + خواهی بود.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com