2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
وااای اولاشو ک خوندم دلم ریخت. خداروشکر ک خطر رفع شده. ان شاالله تا اخر ب سلامتی جلو بری و صحیح و سا ...

ممنون عزیزم ب خاطر دعای خیرت

ببخشید اذیت شدی 

خداروشکر ک فعلا بچه رشدش خوبه ایشالا مابقی هم با دعاهای شما میره

ارھ عزیزم تهرانم.شلوغ نیست؟بخش کرونا  که نداره؟

از لحاظ شلوغی که چون بیمارستان نیمه دولتی هست و کلا کودکانه شلوغه ولی سریع راه میندازن  من یه هفته قبلش زنگ زدم وقت گرفتم برای هفته بعدش بعد بهم گفتن یه ربع به چهار اینجا باش رفتم کلا نیم ساعت معطل شدم و سریع کارم انجام شد بخش کرونا نمیدونم داره یا نه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخی عزیزدلممم چقدر سخته برات.  من که والله قابل باشم سرهرنمازم دعا میکنم وصلوات وحمدمیخونم برا ...

فدای لطف ومحبتت بشم عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزدلم خوبم به خوبیت خودت وگل دخترت خوبین الحمدالله؟ خبر سلامتی عزیزم آره متاسفانه حالا انشاء ...

خوبیم عزیزم خداروشکر

اره عزیزم اصلاااا نگران نباش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون عزیزم ب خاطر دعای خیرت ببخشید اذیت شدی  خداروشکر ک فعلا بچه رشدش خوبه ایشالا مابقی هم ب ...

ان شاالله عزیزم.

نه بابا اخراش ک خبر خوش بود چربید ب ناراحتی اولش    

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانما خوبید امروز یهویی یاددعای مشلول افتادم به نیت تک تکتون خوندم ودعاکردم به نیت ماشالا جان ا ...

قبول باشه عزیزدلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم والا انقد این مدت دچار افسردگی و گریه زاری بودم نشد بیام تاپیک هماتومم رسید به 16 سانت ...

سلام عزیزم

وای خدارو هزار مرتبه شکر که خطر دفع شد انشاءالله که بقیه اشم زودی دفع میشه وخیالت راحت میشه 

منم هماتومم از بین رفت خداروشکر ولی درگیر یه مسائل دیگه شدم رفتم ان تی ریسک سندروم داونم مثبت شد حالا این یکی دوروزه میخام برم سلفری بدم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
cd56 و cd16 خیلی بالا بود خود ایمنی زیاد که جنین غریبه میبینن و از بین میبره

آهان منم سی دی۱۶ با HLA DR بالاست.حالا منم خراش دادم میترسم بهم بگن اینماه نمیشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیز شما سه تا جنینتون گرید چند بود؟؟؟مشکل خودتون بود یا همسرتون؟

A بودن

هم خودم اندومتریوز و ذخیره پایین

هم شوهرم اسپرم ضعیف و تعداد کم و مورفو ۱

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ماشالا جون چی شد که ازمایش کراتین براتون نوشتن؟ خود دکترتون نوشتن یا بهش گفتید؟

خود دکتر نوشت برام عزیزم تو آزمایش غربالگریم نوشته بود

عزیزم تشنه شدن نداره که مثلا یه وظیفه بدون....  یه آدم تو حالت عادی باید ۸ لیوان رو بخوره....& ...

آره از امروز همینکارو کردم عزیزم باید عادت بدم خودمو قبلا قرصام زیاد بود خیلی آب میخوردم از وقتی کم شده آب خوردنمم دیگه کم شد

سلام عزیزم والا انقد این مدت دچار افسردگی و گریه زاری بودم نشد بیام تاپیک هماتومم رسید به 16 سانت ...

سلام عزیزدلم خوبی خداروشکر که کوچیکتر شده الهی هر چی میاد کوچیکتر میشه کامل از بین میره🤲🤲

عزیزم نه نیازی به وقت گرفتن نداره لااقل نيلو که من انجام دادم نداره.....  یه آز خون معمولیه... ...

مرسی عزیزم که گفتی حتما یادم باشه میپرسم ازشون

خوبیم عزیزم خداروشکر اره عزیزم اصلاااا نگران نباش

خداروشکر عزیزم

هرچی پیش میاد مطمئنم که خیره وبه صلاحمه