2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ممنون از راهنماییت سیلویا جونم  من عدد ان تیم ۱/۹ بود و ریسکم ۱ به ۹۸ دکترم فقط حرف آمینو رو ز ...

بله سلفري dna مثل امينو براي تشخيص مشكلات كروموزومي هست و صحتش ٩٩ در صده ، امينوسنتز صحتش ٩٩.٥ درصد 

من با اينكه low risk بودم خودم رفتم و ازمايش nipt يا همون cell free dna را دادم 

بله عزیزم برام خیلی عجیبه الان شما دوتا داشتین که بلاست کردن.من سر از کارشون در نمیارم.

انتقال بلاست شانس مثبت شدن دو برابر ميشه ، و بهتر از انتقال سه روزه درگيري دو هفته اي اعصاب و هر بار پرداخت هزينه ي انتقال هستش ، فقط در صورتي توجيه نداره كه تعداد جنين كم باشه كه اونم بهتره با چند بار پانكچر تعداد بيشتري جنين جمع كرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من دوشنبه غربالگری اولمه هرچی نزدیکتر میشه استرسم  بیشتره همش فکرای بیخود میاد توو ...

طبیعی عزیزم

بارداری همه مراحلش پر استرس

نفس راحت نداره

خیالت راحت جوجه هاتم سالم و سلامتن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
منم بار اولم جنین برام‌تشکیل نشد ،دوباره باید پانکچر شم ،به شما نگفتن علتش چیه تشکیل نشده ؟ ازمایش ژ ...

دکتر همسرم آزمایش ژنتیک داد 

والا نفهمیدن مشکل چیه چون هم تخمک خودم خوب بود هم اسپرم

طبیعی عزیزم بارداری همه مراحلش پر استرس نفس راحت نداره خیالت راحت جوجه هاتم سالم و سلامتن

مرسی عزیزدلم ایشالا برام دعا کن 🤲🏻😘

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
خانم ها روز ۱۴ بتا باید چند باشه؟ ۱۲۰۷ تو آزمایشگاهی که از ۵.۲ به بالا مثبته؛ بالا نیست

مبارکه عزیزم من روز ۱۳ انتقال ۲۵۰۰ بود یه قلوعه

نه گلم بالا نیست خوبه 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها من دوشنبه غربالگری اولمه هرچی نزدیکتر میشه استرسم  بیشتره همش فکرای بیخود میاد توو ...

عزیزم این استرسا طبیعیه منم کلا استرس دارم هزارتا فکر بد میاد تو ذهنم ولی باز صلوات میفرستم و فکرای بد رو از خودم دور میکنم صلوات بفرست و قرآن بخون 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مطمئنی؟

عزیزم من خودم بتام ۲۵۰۰ بود یه قلو یا خیلی از دوستان با بتای بالای ۱۰۰۰ یه قلو بودن بعضیا با بتای ۶۰۰ دوقلو میشه ربطی به بتا نداره فقط با سونو مشخص میشه

ان شاالله سالم باشه یا باشن😊

بچه ها همش برام ۳تا جنین گرید  ab  تشکیل شده....۱۰تا تخمک داشتم...خیلی ناراحتم😔😔😔

عزیزم من گرید جنینام همه بی بودن مثبت شدم تو همین تاپیک با یدونه گرید سی مامان داشتیم

ان شاالله با همین سه تا مامان میشی

خداکنه برا منم بگیره شما چندمین پریود رفتی انتقال عزیزم؟؟ دخترع نی نی یا پسر؟ مشکلتون چی بود؟ من ...

من سومین پریود رفتم برای انتقال.مشکل من کیست اندومتریوز بود هیچ کاری نکردم فقط همه ی استرس و گریه هام برای وقتی بود که فهمیدم دوتا جنین دارم بعد اون استرس گذاشتم کنار همه ی کارام انجام بدی استرس داشته باشی هیچ فایده ای نداره فقط بعد انتقال بیشتر رعایت کن استراحت مطلق نباش هر دو ساعت تحرک داشته باش خم و راست نشو وسیله ی سنگین بلند نکن دیگه کار خاصی نیاز نیست مخصوصا وقتی شما نه مشکل رحمی داری نه کیست نه اندو.پسره گلم انشالله که با همین جنینا مامان میشی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

خوب من هم قرار شد چهارشنبه ۱۷ آذر انتقال جنین داشته باشم حسی پر از شادی و اضطراب من و فرا گرفته بچه هایی که روز انتقالشون با من یکی یه  اعلام حضور کنن 😍😍

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
ایشالله بسلامتی عزیزم حتما زایمان کردی یادم میمونه از تجربت بپرسم از عرفان. ایشالله خاطره خوب از زای ...

من عرفان زیاد رفتم خیلی از رفتار پرستاراش راضی ام فقط مشکلی که باهاشون دارم هرچقدر میگم سوند بعد بیهوشی وصل کنین میگن نه قبلش وصل میکنیم😂😂حالا ببینم از عمل راضی ام یا نه حتما بهت خبر میدم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
انتقال بلاست شانس مثبت شدن دو برابر ميشه ، و بهتر از انتقال سه روزه درگيري دو هفته اي اعصاب و هر بار ...

عزیزم مکمل هایی که قبل از انتقال باید بخورم رو میگی ؟

و سوال دیگه اینکه اون قرص پیروکسیکام بود یا امپولش واسه قبل انتقال یا چیز دیگه ای بود انگار این تو ذهنم بود اینم لطفا بگو کی باید استفاده کنم ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ناشتا من ۱۰۳  زیاده؟

دکتر غدد بهم گفت زیر ۱۰۰ باشه 

دوساعت بعدمم زیر ۱۴۰

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا