2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

سلام خانما خوبید امروز یهویی یاددعای مشلول افتادم به نیت تک تکتون خوندم ودعاکردم به نیت ماشالا جان انشاالله که نی‌نیش سالم باشه به نیت نیلوجون که مشکل آندومترش حل بشه و بقیه خانماانشاالله که خداقبول کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم والا   اره تو تبریز خیلی معروفه. خیلی ویزیت هاشم شلوغ میشه . من نمیرفتم تایم ایشونو چو ...

پناهیه دکترت یا دانایی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
به ها من دیشب  اینجا پست گزاشتم و گفتم ۴ تا جنین دارم کلی خوش و خرم بودم و قرار بود که چهارشنبه ...

دوستم با یه دونه شد ، یکی دیگه تو مرکز با یه تخمک یه جنین  بچه شد واسش

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام عزیزم والا انقد این مدت دچار افسردگی و گریه زاری بودم نشد بیام تاپیک هماتومم رسید به 16 سانت ...

وااای اولاشو ک خوندم دلم ریخت. خداروشکر ک خطر رفع شده. ان شاالله تا اخر ب سلامتی جلو بری و صحیح و سالم و با لب خندون بغلش کنی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
پناهیه دکترت یا دانایی

هیچ کدوم عزیزم. دانایی فقط هیسترم کرد.

این بار اگه خدا بخواد میخوام با دکتر موسی پور جلو برم.

شمام تبریزین؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من سپتوم داشتم دکتر عارفی گفت قبل انتقال باید هیسترو کنم

چجور تشخیص دادن سپتوم رو؟

انشاالله که بالا میره نگران نباش

ان شاالله با دعاهای شما

هیچ کدوم عزیزم. دانایی فقط هیسترم کرد. این بار اگه خدا بخواد میخوام با دکتر موسی پور جلو برم. شمام ...

نه گلم