2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بله عزیزم، البته یک تعدادیش رو که دکتر توکلی قبول داشت انجام دادم، انوکسا و اسپرین هم داشتم، ولی نشد ...

عزیزدلم الهی هر چه زودتر دامنت سبز شه 🤲🤲🤲

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
پزشکم که کورتاژم کرده الان بهم زنگ زد گفت هرکاری بتونم برات میکنم مشکلتو تو کنگره پزشکا مطرح کرد ...

بهش گفتی پس با کورتاژ تو این شدم ؟

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پزشکم که کورتاژم کرده الان بهم زنگ زد گفت هرکاری بتونم برات میکنم مشکلتو تو کنگره پزشکا مطرح کرد ...

نیلو جان باز خیلی انسان که اینجوری گفته به نظرم اینقدر هستن که گردنم نمیگیرنخودش فهمیده اشتباه کرده

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بازم خوبه که وجدان داره حداقل این خیلی خوبه برو حتما انشالله که جواب بگیری عزیزم خیلی خوبه همین که ب ...

اره بابا 

خانمای باردار اکو قلب جنین ضروریه؟من انومالیم نرمال بود ولی اکو قلب نوشت برام .ھزینش زیاده .حتما بای ...

دکتر من به اونایی که ای وی اف کردن میگن انجام بدید، منم انجام دادم فکر کنم 750 تومان شد هزینه اش.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
کاریوتایپ دادین؟ برای ما سه ماه طول کشید جوابش، درکت می کنم آدم بی طاقت میشه ولی می گذره، تو این مدت ...

نه خود جنین رو دادیم واسه آزمایش ژنتیک 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزم خوبی چخبر؟ تو پیاما خوندم انگار ریسک سندروم داون رو زیاد زده اصلا نگران نباش نی نیت سال ...

سلام عزیزدلم خوبم به خوبیت خودت وگل دخترت خوبین الحمدالله؟

خبر سلامتی عزیزم آره متاسفانه حالا انشاءالله تو این چندروزه میخام سلفری بدم انشاءالله که خیره برام 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

عزیزم انشاالله خیره به فال نیک بگیر مطمئنم مشکل اندومترت حل میشه و به زودی مامان میشی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
یعنی تودوران انتقال نخوردی

به انتقال نکشید کارم اخه. کنسل شد . ول بعد انتقال قرار بود شروع کنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اخی عزیزم انشاالله زود جاش پر بشه واسش 

خوشحالم برات که زود از جات بلند شدی   و یاعلی گفتی و باتلاش و پشتکارت دنبال کارهاتی تا بدنتو برای سیکل جدید اماده کنی

آفرین به اراده خوبی که داری.

😉

منم نمیدونم ربط داره یا نه چه بد نکنه خیلی تراشیده؟؟ دکتر معروفیه؟ کدوم مرکز؟

نمیدونم والا  اره تو تبریز خیلی معروفه. خیلی ویزیت هاشم شلوغ میشه . من نمیرفتم تایم ایشونو چون فک می کنم هرقدر زیاد شلوغ باشه سر دکتری، احتمالا دقت و رسیدگی بیاد پایین ولی خب تجربشونم بالاست دیگه.

اتفاقی تو روزی افتاد هیستروم که ایشون ویزیت داشت. جهاد دانشگاهی تبریز.

امیدوارم ربطی ب این قضیه نداشته باشه و این دفعه ضخامت بالا بره  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آ اس آ و انوکسا پیاده روی ،تمام خوراکیهایی که بچه ها پیشنهاد دادن هر چی قرص که بهم پیشنهاد شده با ...

منم این دفعه همه رو انجام دادم. ولی بالا نرفت . البته ی خورده بالا رفت دوباره پایی اومد. همش دلم خوشه که شاید از اتینیل استرادیول بوده که بالا نرفت و اگه ماه بعد استرادیول والرات بخورم بالا بره. وی اینکه اثر هیسترو بوده باشهو اسیبی بهش رسیده باشه خییییلی میترسونتم  

به محضی که پریود میشی نشاسته خام تو اب حل کن بخور که رحمت زیاد ریزش نکنه گرمی هم نخور اصلا قبل و موق ...

نشاسته مگه برا لانه گزینی نبود؟