2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046122 بازدید | 684499 پست
خوردن آ اس آ هم خیلی به اندومتر کمک میکنه پیاده روی سریع کلا هر چیزی که خونرسانی به رحم بیشتر بشه ان ...

آ اس آ و انوکسا

پیاده روی ،تمام خوراکیهایی که بچه ها پیشنهاد دادن

هر چی قرص که بهم پیشنهاد شده

بالاترین دوزه خوراکی استرادیول

واژینال و پچ....انگار نه انگار

اره ولی حالا خودم میخوام یکی دو سیکل امتحان کنم 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
جنینای من دو روزه فریز شدن قراره ۳ روز قبل انتقال ذوب کنن اما جنین شناس گفت کیفیتشون خوب باشه به ...

شما هم ژنتیک فرستادین جنین رو ؟

قصد پی جی دارین ؟ 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آ اس آ و انوکسا پیاده روی ،تمام خوراکیهایی که بچه ها پیشنهاد دادن هر چی قرص که بهم پیشنهاد شده با ...

به محضی که پریود میشی نشاسته خام تو اب حل کن بخور که رحمت زیاد ریزش نکنه گرمی هم نخور اصلا قبل و موقع پریود 

شما هم ژنتیک فرستادین جنین رو ؟ قصد پی جی دارین ؟ 

اره منم مثل برنجک جون بچه اولم مشکل داشت باید pgd کنم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
به محضی که پریود میشی نشاسته خام تو اب حل کن بخور که رحمت زیاد ریزش نکنه گرمی هم نخور اصلا قبل و موق ...

رازیانه چطور؟

چون الان یکی از بچه ها بهم گفت رازیانه خیلی خوبه 

نمیدونم تو پریودی بخورم یا نه

رازیانه چطور؟ چون الان یکی از بچه ها بهم گفت رازیانه خیلی خوبه  نمیدونم تو پریودی بخورم یا نه

رازیانه رو اطلاع ندارم رازیانه یه کم هورمونیه 

ولی مطمئنم نشاسته خام خونریزی رو کم میکنه مخصوصا صبح ناشتا چند روز پریودت بخور اصلا ضرر نداره 

رازیانه رو اطلاع ندارم رازیانه یه کم هورمونیه  ولی مطمئنم نشاسته خام خونریزی رو کم میکنه مخصوص ...

باشه حتما میخورم

ممنونم

سارا الان دیگه خودم اطلاعاتم انقدر بالاست حالا خودم میخوام چند مدل سیکل رو امتحان کنم انشالله بیارم ...

کی میخوای شروع کنی حتما بیا بهم بگو انشالله که میره فدات شم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اره عزیزم بعد این همه افت تازه فهمیدن مشکل خود ایمنی دارم و بدنم جنین پس میزنه حالا باید ۴ هفته قبل ...

عزیزم گفتم این همه افت بتا نرمال نیست.منم تازگیا دادم مشکل ایمنی دارم ولی هنوز دکترنبردم.میتونم بپرسم کدوم ازفاکتورا مشکل داشت؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
کی میخوای شروع کنی حتما بیا بهم بگو انشالله که میره فدات شم

پزشکم که کورتاژم کرده الان بهم زنگ زد

گفت هرکاری بتونم برات میکنم مشکلتو تو کنگره پزشکا مطرح کردم

گفت برم پیشش

گفت تو تمام مدت پزشکیم این اولین باره...

گفت منم چند روزه حالم خرابه

نه خواب دارم نو خوراک تمام برنامه هامو کنسل کردم

گفت بیا دارو میدیم سونو میکنیم تو کنگره عکسای اندومترت رو میذارم هرکاری که بتونم برات میکنم

چند دوره گفت پشت هم برات پی آر پی میکنم 

دعا کنین جواب بگیرم و این کابوس تموم شه

دوستای گلم من ۴انتقال دادم دکتر گفت ۲۰برو ازمایش یکی دوستان گفت انقدر دیر گفته پس جنینت سه روزه بوده .کیا جنین سه روزه انتقال دادن؟چندروز بعد رفتین ازمایش؟

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
پزشکم که کورتاژم کرده الان بهم زنگ زد گفت هرکاری بتونم برات میکنم مشکلتو تو کنگره پزشکا مطرح کرد ...

انشاالله هرچه زود معجزه زندگیتون بیاد تو دلت و این روزا و فراموش کنی😍🤲🌹

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
انشاالله هرچه زود معجزه زندگیتون بیاد تو دلت و این روزا و فراموش کنی😍🤲🌹

ممنونم عزیزم 

برام دعا کنین

خدارو شکر میکنم به خاطر وجود دوستای خوبی که بهم داده