2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
پزشکم که کورتاژم کرده الان بهم زنگ زد گفت هرکاری بتونم برات میکنم مشکلتو تو کنگره پزشکا مطرح کرد ...

الهیییی. خداروشکر. چقد دلم روشن شد. ان شاالله همین پیگیری سبب خیر بشه برات و همه چی عالی جلو بره و به زودی شمام خبر خوش بدی   

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون سارا  بهش گفتم چند روزه نور خورشید و ندیدم همش تو اتاقم و درو رو خودم بستم خیلی آرومم ک ...

ان شاالله ان شاالله      

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم  برام دعا کنین خدارو شکر میکنم به خاطر وجود دوستای خوبی که بهم داده

عزیزم همه اینا بنظرم یه امتحانه خدا میزان صبرو توکلمون و بسنجه ناامید نباش واسه خدا کاری نداره به من و شما بچه بده منتها یسری چیزا هست که از قدرت درک من و شما خارجه و باید سپرت دست خودش،انشاالله همه منتظرا هرچه زودتر مادربشن❤️

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
من جنینم سه روزه بود  روز هشت بی بی چک مثبت شد

سلام عزیزم چندتا جنین برای شما انتقال دادن؟خداروشکر😍😍🥰

یسوال دیگه ببخشیدا من خیلی سوال میپرسم🤦حتما باید لک لانه گزینی و ببینی؟من الان روز یازدهم ولی تاالان لک ندیدم و ازدیشب گاهی دردای پریودی میاد سراغم انگار میخوام بشم اون مدلی

سلام عزیزم چندتا جنین برای شما انتقال دادن؟خداروشکر😍😍🥰

سه تا عزیزم

دوتاش به لطف خدا گرفت

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
منم دوتا انتقال دادم خداکنه جفتش بگیره😍😍❤️

انشاالله عزیزم😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نمیدونم والا   اره تو تبریز خیلی معروفه. خیلی ویزیت هاشم شلوغ میشه . من نمیرفتم تایم ایشونو چو ...

انشالله ضخامتت زودی بالا میره اما دکتر منم بود اصلا راضی نیستم ازش بیخودی فقط اسم‌ دراورده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آنا جون سلام عزیزم  من آزمایش کراتینین دادم عددش ۹ دهم بود این خیلی بالاس؟ وچه خطری برا جنینم ...

عزیزم در مورد کراتین چیزی نمیدونم در مورد رنجشم چیزی نمیدونم..... 

در مورد غربالگری نگران نباش گاها پیش میاد اینطوری بشه سما سلفری بده انشالله خیالت راحت میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اکثر گرمی جات قاعده اور هم هستن دارچین ضخامت نازک می کنه اویشن هم همینطور. من از دکترم پرسیدم داخل س ...

عزیزم چه ربطی داره کی گفته گرمیجات اکثرشون قاعده آورن؟ 

مثلا سیب و موز و گوست گوسفند و.... اینا گرمیجاتم اما قاعده آور نیستن..... 

اتفاقا تعداد محدودی از گرمیجاتم قاعده آورن یعنی جزء چند تا دمنوش و... اونم در حد زیاد اگه باشه..... 

وگرنه من حتی تو بارداری دومم تو غذاهام زعفرون هم میزدم.... 

چون در حدی که به غذا زعفرون میزنیم موردی نداره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رویان‌دادیم‌ نمیدونم‌واللا دکترش‌که‌حرفی‌نزده‌ازهیچی فقط‌معاینه‌کرده.گفته‌یه‌ماه‌دیگ‌بازآزمایش‌بد ...

پس اینارو رعایت کنه با تغذیه سالم.... 

چیزایی که آنتی اکسیدان دارن سرچ کن براش بخوره.... 

هیوا جان من دیروز رفتم دکتر نظرش این بود که سلفری بدم اونم تو آزمایشگاه نیلو یا دنا حتما باشه  ...

عزیزم نه نیازی به وقت گرفتن نداره لااقل نيلو که من انجام دادم نداره..... 

یه آز خون معمولیه.... 

راستی اون زمان که من انجام داده بودم یادمه برای غربالگری کامل نوزاد هم یه کارت میدادن که بتونی رایگان انجام بدی.... 

یعنی من بعد تولد پسرم بردمش برا تست خیلی از بیماری‌ها و چک کردن خیالم خیلی راحت شد.... 

اگه نيلو رفتی بپرس ببین هنوزم این طرح رو دارن.... 

سلاممم صبح بخیراناحون خوبی? نه قربونت عمل هیستروسکوپی. پلیپ وسپتوم داشتم انگاری یادت باشه همون هستم ...

عزیزم خداروشکر که سپتومت مشخص شد.... 

انشالله این دفعه همه جوره اوکی میشه شرایط و انتقالات + میشه.... 

عزیزم نگران نباش اما خوب استراحت کن انشالله دردت رفع میشه.... 

به هر حال عمل کردن بهتره استراحت کنی....