2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
من بالاي ٣٥ هستم و بارداري ivf دارم ولي برام پرخطر نزدن 

خدا رو شکر که نزدن برای شما ، منم منظورم این نبود همه رو میزنن  گفتم شنیدم که توی این شرایط درصد پرخطر ها رو بیشتر میزنن ، انشالله همه بچه ها و مادرها سلامت باشن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام چیکا جون حال دختر و پسرتون چطوره؟  چیکار میکنی با بچه داری؟ بعد زایمان کسی اومد کمکت یا د ...

سلام عزیزدلم خوبن خداروشکر. از بچه داری که نگم😂مامانم یه چند روزی پیشم بود حدود ۱۵ روز تنها بودم دیگه دیدم دارم کم‌ میارم اومدم شهرستان پیش مامانم اینا یه ۴ روزی میشه که اینجام

خداياشكرت....❤️ 
سلام چیکا جون حال دختر و پسرتون چطوره؟  چیکار میکنی با بچه داری؟ بعد زایمان کسی اومد کمکت یا د ...

سلام مهگل جون شما با دکتر نصر انتقال دادی؟ جایی گروه انتقالیای نصر یا علیرضایی دارین؟ 

باید بعد بتا هر چندساعت قندو چک کرد من انروز ۳تا دومی رو زدم

دکتر غدد بهم گفت تا یه هفته ناشتا و دوساعته رو چک کن اگه بالا بود قرصتو بکن ۳تا

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
عزیزم من یک روز قبل از عمل نزدم. مشکلی هم پیش نیومد

چیکا جون سلام گلم یه سوال از بیمارستان پارسیان راضی بودی؟ بیمه تکمیلی قبول میکنه؟ یا آزاد هزینت چقدر شد؟ بعد شما خانواده همسرتون اومدن بیمارستان دیدن؟ خبر داشتن از میکرو کردنتون؟

ببخشید سوالام زیاد شد خدا نی نی های نازتو برات حفظ کنه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
چیکا جون سلام گلم یه سوال از بیمارستان پارسیان راضی بودی؟ بیمه تکمیلی قبول میکنه؟ یا آزاد هزینت چقدر ...

سلام اناجان من از بیمارستان خیلی راضی بودم فقط تنها بدیشون پولکی بودنشونه از بیمه خبر ندارم فداتشم ما نداریم. هزینم با فیلم اتاق عمل و اتاق خصوصی حدود ۱۸ تومن شد. کادرشون خدایی عالی بود من خیلی راضی بودم.اصلا حرفی از میکرو پیش کسایی که عیادت اومدن زده نشد و‌خودشون گفتن جزو مسایل خصوصی مریض هستش. برای همراه هم مامانمو شوهرم پیشم موندن عیادت هم شوهرم به نگهبان یچیزی داد مادر‌و خواهرش و زن داداشش اومدن ۵ دقیقه موندن رفتن. 

خداياشكرت....❤️ 
سلام اناجان من از بیمارستان خیلی راضی بودم فقط تنها بدیشون پولکی بودنشونه از بیمه خبر ندارم فداتشم م ...

خداروشکر که راضی بودین وای چه عالی که خودشون مراعات کردن . یعنی خودتون سپرده بودین که نگن به کسی؟ 

سلام عزیزدلم خوبن خداروشکر. از بچه داری که نگم😂مامانم یه چند روزی پیشم بود حدود ۱۵ روز تنها بودم دی ...

خوب کردی عزیزم دست تنها خیلی سخته اونم دو قلو یکم پیش مامان بمون تا بچه ها جون بگیرن 

خداروشکر که راضی بودین وای چه عالی که خودشون مراعات کردن . یعنی خودتون سپرده بودین که نگن به کسی؟&nb ...

اره واقعا خوب بود حتی اسم دکترمو بالای سرم نزده بودن من قبل از عمل ازشون پرسیدم که ممکنه گفته بشه گفتن اصلا اصلا هیچ حرفی راجب این موضوع پیش کسی زده نمیشه فقط کادر اتاق عمل میدونستن. 

خداياشكرت....❤️ 
خوب کردی عزیزم دست تنها خیلی سخته اونم دو قلو یکم پیش مامان بمون تا بچه ها جون بگیرن 

اره واقعا دیگه سخت شده بود تنهایی از پسشون بر نمیومدم. فداتم عزیزم😘❤️

خداياشكرت....❤️ 
اره واقعا خوب بود حتی اسم دکترمو بالای سرم نزده بودن من قبل از عمل ازشون پرسیدم که ممکنه گفته بشه گف ...

اا چطور نزدن همه جا اسم دکترو میزنن که چه خوب نزدن.یعنی شما موقع پذیرش به پذیرش سپردین همونجا که میخوان بستری کنن سپردین یا نه تو اتاق عمل سپردین؟ ببخشید هی سوال میکنم آخه دغدغه شده برام.

بعد مدارک ازتون گرفتن تو سونوها اسمی از میکرو برده نشده بود؟ آخه برای من تو آنومالی نوشته شده آی وی اف .

راستی شیر خودتو میدی چون پردینزول میخوردی میپرسم میشه شیر خودتو بدی؟